Foto: Publicitātes foto
Skatieties "Viaplay" vairāk nekā 2500 stundas izklaides ar vietējiem subtitriem par 9,99 EUR mēnesī, un pirmās divas nedēļas būs pilnīgi par brīvu. Reģistrējieties viaplay.lv.

VISTINGS

Netālu no Larvīkas Norvēģijā tiek atrasts sniegā paslēpts vīrieša līķis. Notikumu izmeklē Viljams Vistings un viņa detektīvu komanda. Pirkstu nospiedumi sasaista šo nāvi ar amerikāņu sērijveida slepkavu Robertu Godvinu, kas bēguļo jau vairāk nekā 20 gadus. Tiek uzskatīts, ka viņš ir aizbēdzis uz Larvīku un slēpjas visiem acu priekšā, jo pieņēmis vietējā iedzīvotāja identitāti. FIB reaģē, nosūtot īpašos aģentus Megiju Grifinu un Džonu Bantamu palīdzēt Norvēģijas izmeklēšanā. Vistinga meita Līne ir žurnāliste, kas strādā pie raksta par tuvējo kaimiņu, kurš nomiris vienatnē mājās. Neviļus viņas izmeklēšana atklāj saikni ar policijas slepkavības izmeklēšanu, un viņa kļūst par mērķi. Tikmēr policija atrod slepkavas galveno līķu slēptuvi, un upuru skaits strauji pieaug.

PARTIZĀNS


Šī detektīvtrillera darbība norisinās idilliskajā Jurdnērā — norobežotā lauksaimniecības kopienā ar šķietami ideālu fasādi, kur mēs sekojam līdzi Džonijam, kurš ir iestājies darbā šajā sekmīgajā un slēgtajā bioloģiskajā saimniecībā. Tomēr Džonijs drīzumā atklāj, ka viss nav tā, kā vajadzētu, un viņā pamostas intuīcija, ko viņš nevar ignorēt.

KRIETNUMS, 2. sezona


"Krietnuma" galvenās varones ir draudzenes kopš universitātes, kur studēja jurisprudenci. Tagad viņas kopā vada advokātu biroju, kur nodarbojas ar neaizsargātu sieviešu lietām. Šajā sezonā izpaužas cietsirdīgs izvarotājs, kam ir kāda saistība ar advokātu biroja klientēm. Vainīgais ir kāds, kas pārzina viņu darbību, bet kurš? Janni, Ēlina, Nūra un Karīna visiem spēkiem cenšas saglabāt sarežģīto slepenību, līdz sāk saprast, ka viņām pašām draud briesmas, un tagad četras sievietes apdraud gan sens noslēpums, gan vardarbīgs noziedznieks, kas acīmredzami piezogas arvien tuvāk.

MILJARDI, 1.–5. sezona


Ņujorkas varas gaiteņos par pārsvaru cīnās visniknākie pretinieki: nežēlīgais federālais prokurors Čaks Rods stājas pretī varenajam, bet korumpētajam riska ieguldījumu fondu pārvaldniekam Bobijam "Cirvim" Akselrodam. Rods izmeklē Akselroda darbību, cenšoties saukt pie atbildības par noziegumiem, un Ņujorkas politiskajā un lielo finanšu vidē starp abiem ietekmīgajiem un godkārīgajiem vīriem norisinās cīņa ar augstām likmēm.

SPĀŅU PRINCESE, 1. sezona


"Spāņu princese" ir vēsturiska drāma par Aragonas Katrīnu — spāņu princesi, kas kļuva par Anglijas karalieni kā karaļa Henrija VIII pirmā sieva. Pusaugu princese Aragonas Katrīna, Spānijas valdnieku Izabellas un Ferdinanda meita, beidzot dodas uz Angliju, lai satiktu izvēlēto vīru Velsas princi Artūru, Anglijas Henrija VII troņmantinieku, ar ko bija saderināta kopš bērnības. Dažiem viņa nav pa prātam, bet viņa un viņas atšķirīgais galms cenšas pielāgoties angļu paražām. Kad Artūrs pēkšņi nomirst, viņas liktenis nest mieru starp Spāniju un Angliju šķiet apšaubāms, līdz viņa ievēro princi Henriju.

THE GOOD FIGHT, 1.–4. sezona


Dramatisks juridiskais seriāls par Diānu Lokhārtu, kas tiek izstumta no sava advokātu biroja, kad krāpšana viņu izputina un sabojā krustmeitas Maijas reputāciju. Abas sievietes pievienojas Lukam Kvinam jaunā firmā un kopā cenšas nostāties uz kājām, bet vai vispār ir iespējams vēlreiz uzkāpt pa karjeras kāpnēm un atjaunot bijušo stāvokli?

SEAL TEAM, 1.–3. sezona


ASV jūras kara flotes specvienība "Bravo" īpašās karadarbības komandiera Džeisona Heisa vadībā gatavojas uzdevumam Afganistānā, izspēlējot dažādas situācijas, lai pārbaudītu katra vienības locekļa prasmes un gatavību izvietošanai. Bet tad specvienībai "Echo", kuru specvienībai "Bravo" vajadzēja aizstāt, Afganistānā uzbrūk no slēpņa un visus nogalina, tāpēc specvienības "Bravo" izvietošana tiek pasteidzināta, lai viņi noskaidrotu, kas nogalināja specvienību "Echo" un kāpēc.

www.viaplay.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!