Foto: Publicitātes attēli
Aizvadītās nedēļas nogalē Tallinas radošajā parkā norisinājās pirmais "Sweet Spot" festivāls, kuru apmeklēja vairāk nekā 15 000 cilvēku. Nākamā gada festivāls notiks tajā pašā vietā - radošajā "Kultūras Katla' parkā, Tallinā, 5. un 6. jūlijā.

27. un 28. jūlijā norisinājās pirmais "Sweet Spot" festivāls, apvienojot vairāk nekā 15 000 apmeklētāju, kuriem bija iespēja izbaudīt emocijām piesātinātus, neaizmirstamus koncertus ar tādiem pasaulslaveniem māksliniekiem kā Roisin Murphy, Tom Odell, Jose Gonzalez, Kodaline, 5'Nizza, kā arī brīnišķīgākajiem Igaunijas pašmāju māksliniekiem, tādiem kā "Trad.Attack!", "Ewert and The Two Dragons", "Tommy Cash", "Reket" un daudziem citiem. 2019. gada "Sweet Spot" norisināsies tajā pašā vietā – radošajā "Kultūras katla" parkā 2019. gada 5. un 6. jūlijā.

Foto: Publicitātes attēli

"Mēs esam ļoti apmierināti ar festivālu", komentē "Sweet Spot" vadītājs Anton Must, "Festivāla teritorija tika izveidota ļoti labi un nākamgad plānojam vienoties ar Tallinas pilsētas atbildīgajiem par papildu teritoriju, lai cilvēki varētu justies vēl brīvāk un komfortablāk. Iespējams, ka skatuvju skaits paliks nemainīgs, bet programmu veidosim tā, lai galveno skatuvju saturs nepārklātos. Mēs noteikti ņemsim vērā publikas atsauksmes un ieteikumus."

Tallinas Ziemeļu rajona vadītājs, politiķis Raimond Kaljulaid, kurš apmeklēja festivālu, ir gandarīts: "Es pateicos un izsaku dziļus komplimentus "Sweet Spot" organizatoriem. Ļoti labi izvēlētā lokācijas vieta, pārdomātā programma, ļoti jaukā un draudzīgā publika un profesionālā organizētība padarīja šo festivālu par tiešām veiksmīgu pasākumu. Es ticu un ceru, ka šis pasākums kļūs par ikgadēju pilsētas tradīciju Tallinas Ziemeļu rajonā. Potenciāls noteikti ir milzīgs un mēs esam ļoti atvērti sadarbībai nākamajam gadam."

Foto: Publicitātes attēli

Festivāla organizatori vēlas pateikties visiem apmeklētājiem, māksliniekiem un atbalstītājiem.

"Sweet Spot" festivāls 2019: : https://bit.ly/2vjPnh9

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!