Foto: The Coca-Cola Company
Līdz ar vasaras sākšanos atkal aktuāli kļūst brīvdabas mūzikas pasākumi, tostarp mūzikas festivāli, kas pulcē plašu auditoriju un piedāvā aizraujošas aktivitātes. Arī šogad paredzēta daudzveidīga programma, kas klausītājus visās trīs Baltijas valstīs iepriecinās ne tikai ar pašmāju, bet arī ar starptautiski pazīstamiem izpildītājiem.

Weekend Festival

Weekend festivāls jau 7. reizi piedāvā baudīt vasaru elektroniskās un deju mūzikas zvaigžņu pavadībā. Šogad festivālā uzstāsies tādi mākslinieki kā David Guetta, Axwell & Ingrosso, Macklemore, kā arī the Prodigy, kas šogad kāps arī uz vienas no Positivus skatuvēm.

Festivāls norisināsies no 16. līdz 18. augustam, un līdzīgi kā divus iepriekšējos gadus notiks Pērnavā, piejūras pilsētā Igaunijas dienvidu daļā.

Positivus

Pēc 10 gadu jubilejas 2017. gadā, Positivus festivāls turpinās pilnā sparā, šogad piedāvājot klausītājiem tādus māksliniekus kā Nick Cave and the Bad Seeds, the Prodigy, Years & Years u.c. Festivāla apmeklētājiem būs vienreizēja iespēja klātienē dzirdēt arī ASV dziedātāju Lauv, kuram šī uzstāšanās būs īpaša, viņa mātes latviskās izcelsmes dēļ.

Festivāls, kā jau ierasts, notiks Salacgrīvā, no 20. līdz 22. jūlijam.

Granatos

Lietuvas Brīvdabas muzejā jau piekto gadu varēs piedzīvot plaši pazīstamu mākslinieku priekšnesumus. Šogad klausītājus priecēs Rita Ora, Duke Dumont, Rudimental DJ un citu mūziķu uzstāšanās.

Festivāls norisināsies no 3. līdz 5. augustam.

Karkle

Jūras krastā, netālu no Klaipēdas, Lietuvā, tikai 40 km no Latvijas robežas, no 17. līdz 19. augustam atpūtniekus pulcēs pludmales festivāls Karkle, kas laika gaitā audzis un 2017. gadā piesaistījis jau 20 000 apmeklētāju. Festivāla programma piedāvā tādu mākslinieku koncertus kā Redfoo, Jax Jones, un Dub FX. Šogad festivāla organizatori parūpējušies arī par citām izklaidēm – apmeklētājiem būs iespēja piedalīties mākslas plenēros, sporta sacensībās, semināros un ūdens atrakcijās.

Sweet Spot

Sweet Spot ir jauns alternatīvās mūzikas festivāls, kura norises vieta ir Tallinas radošais kvartāls no 27. līdz 28. jūlijam. Festivālā skatītājus priecēs tādi mākslinieki kā London Grammar, Tom Odell, Jose Gonzalez, Ewert and the Two Dragons. Turklāt, Sweet Spot laikā varēs baudīt arī mākslu un kultūru, brīžiem pat aizmirstot par to, ka ka festivāls notiek urbānā vidē.

Ja arī Tu vēlies nokļūt kādā no šiem festivāliem, Coca-Cola ir parūpējusies, lai 82 laimīgajiem būtu iespēja kādu no tiem apmeklēt. Viss, kas tev ir jādara – līdz 2018. gada 1. septembrim veikalu plauktos jāmeklē Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Lime, Fanta Shokata, Fanta DragonataSprite vai Fanta 0.5l pudeles ar īpašo aproci, kuru korķīšos atrodams kods. Lai piedalītos izlozē un laimētu gan biļetes uz kādu no mūzikas festivāliem, gan citas vērtīgas balvas, kods jāreģistrē mājaslapā www.coca-cola.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!