Foto: Publicitātes foto

"Mego" un "Vesko" loterijas galvenā balva atkal aizceļo uz Daugavpili
Ziemassvētkus vēl tikai gaidām, bet "Mego" un "Vesko" jau apdāvina "Lielās loterijas 2018" balvu ieguvējus. Galveno balvu – automašīnu "Toyota C-HR" – 12. decembrī "Amserv Motors" autocentrā Krasta ielā 3, Rīgā, saņēma daugavpiliete Marita Bleidele.

Trešdien "Amserv Motors" autocentrā valdīja Ziemassvētku gaisotne, jo klāt bija diena, kad savu lielo laimestu – automašīnu "Toyota C-HR" – saņēma daugavpiliete Marita Bleidele.

Mēdz teikt, ka dalīts prieks ir dubults prieks, un to varēja vērot arī ceremonijas laikā – līdz ar Maritu priecājās gan "Mego" un "Vesko" darbinieki, gan sadarbības partneri, kuru pārstāvēto zīmolu produktu iegāde ļāva piedalīties loterijā, gan arī "Amserv Motors" pārstāvji. Lielākās Latvijas mazumtirgotāju apvienības "Baltstor" valdes locekle Indra Granateka, kura organizē "Mego " un "Vesko" loteriju ar auto kā galveno balvu, atzina: "Dienā, kad man jāpasniedz auto atslēgas loterijas uzvarētājam, esmu tikpat saviļņota un satraukta kā viņš. Tās emocijas, ko gūstu, redzot veiksminieku, dod pozitīvu lādiņu."

No vairāk nekā 45 000 reģistrēto čeku veiksme uzsmaidīja tieši Maritai, kura pastāstīja, ka "Mego" un "Vesko" rīkotajā loterijā piedalījusies pirmo reizi un reģistrējusi trīs čekus, bet liktenīgais izrādījies zīmola "Italpasta" produkcijas un "Vegeta" garšvielu pirkums. "Tagad jābrauc uz Itāliju," smej veiksminiece. Viņa atklāj, ka zvanu par laimestu saņēmusi, uzkopjot māju. "Pēc šādas ziņas saņemšanas man visu dienu trīcēja rokas un kājas. Telefons bija karsts no apsveikumiem. Mani apsveica arī "Mego" un "Vesko" vasaras loterijas galvenās balvas ieguvēja Rita. Mēs esam labas paziņas." Patlaban Marita atrodas dekrēta atvaļinājumā un uzskata, ka auto ir kā dāvana gaidāmajam mazulim. "Dzīvesbiedrs sākumā neticēja manai veiksmei, bet vēlāk paķircināja, ka es esot to nojautusi, jo dienu pirms rezultātu paziņošanas bijām teātrī un restorānā. Tā teikt, nosvinējām jau iepriekš," atceroties nesenos notikumus, joko Marita.

"Tagad, kad man ir auto, būs vien jāiemācās to stūrēt," piebilst jaunā sieviete, kura balvas saņemšanas dienā bija cēlusies jau trijos no rīta, lai kopā ar dzīvesbiedru ar satiksmes autobusu mērotu ceļu uz Rīgu. Mājās viņi atgriezās ar jauno "Toyota C-HR" automašīnu.

Novēlot pēc iespējas ātrāk īstenot apņemšanos un iegūt autovadītājas apliecību, balvu Maritai pasniedza "Baltstor" valdes locekle Indra Granateka, mudinot piedalīties arī nākamajās loterijās: "Pirms sakām: "Man jau loterijās neveicas!", vajag to pārbaudīt piedaloties. Manā pieredzē auto ir laimēts pat ar čeku 57 centu vērtībā. Veiksme var atnākt pie tiem, kas kaut ko dara. Viss ir iespējams!"

Šī bija jau septītā loterija, kurā tiem, kuri iepērkas "Mego" un "Vesko", ir iespēja laimēt patiešām jaudīgu spēkratu. Uz jautājumu, kā tas nākas, ka jau otro reizi šajā loterijā veiksme uzsmaida daugavpiliešiem, "Mego" un "Vesko" veikalu tīkla mārketinga vadītājs Aleksandrs Afanasjevs atbild, ka tā ir veiksme, ko nevar ietekmēt. "Iespējams, vasarā daugavpilietes laimētā mašīna pamudināja novadniekus aktīvāk piedalīties," prāto Aleksandrs. Tiesa, Daugavpils ir otrajā vietā čeku reģistrācijas ziņā (1. vietā ir rīdzinieki, 3. vietā – ventspilnieki).

Kompānijas "Podravka" direktors Baltijā no sirds priecājās līdz ar uzvarētāju un pajokoja, ka tieši "Vegeta" produktu izvēle ved uz veiksmi, jo kā gan citādi skaidrot, ka šis ir jau trešais auto, kas laimēts, nopērkot "Vegeta". Lielā laimesta ieguvējai viņš pasniedza dāvanu grozu, lai Maritas ģimene varētu izmēģināt "Vegeta" jauno līniju "Vegeta Natur", kas ir vēl veselīgāka. Daugavpilieti sveica arī "Konig Distribution " pārstāve ar "Italpasta" produkciju. Saņemot dāvanas, uzvarētāja jokoja, ka "šie abi produkti būs jāliek zelta plauktā".

Bet tas vēl nebija viss. Nule iegūtās automašīnas salons un bagāžnieks turpināja pildīties ar dāvanām. Sevišķi sirsnīgi Maritu sveica "Latvijas Maiznieks". "Mēs esam no Daugavpils, un, tas, ka vinnē savējais, novadnieks, liek sajusties īpaši, it kā mēs paši būtu laimējuši," teica "Latvijas Maiznieka" pārstāve. Savukārt "Ādažu Čipsu" pārstāve, sniedzot dāvanu grozu, kurā gozējās jau iecienītie čipsi, kā arī čipsi no lillā un rozā kartupeļiem, piebilda, ka tagad ciemos nāks daudz draugu, lai apsveiktu ar laimestu, tāpēc čipsu uzkodas lieti noderēs. Ieraugot "Ķekava" Latvijas tirdzniecības pārstāvi ar dāvanu grozu, Marita atzina, ka "Ķekavas" produkcija viņu ģimenē ir ļoti iecienīta. Marita tika arī pie bagātīgām veltēm sevis lutināšanai no "Чистая линия".

Pirmo reizi loterijā ar saviem produktiem piedalījās SIA "Voldemārs", kuru produkcija ir klātesoša teju katrā virtuvē, sākot no rīsiem un beidzot ar modīgo kvinoju. Uzņēmuma komercdirektore priecājās par veiksmīgo sadarbību un vēlēja uzvarētājai veiksmi ne vien loterijās, bet arī visās citās jomās.

Šā gada "Lielā loterija" notika no 3. septembra līdz 25. novembrim. Piedalīties tajā varēja ikviena fiziska persona. Lai to izdarītu, vajadzēja "Mego" vai "Vesko" veikalā vienlaikus nopirkt divas loterijas preces un internetā aizpildīt anketu, norādot vārdu, uzvārdu, čeka numuru, veikalu, kurā veikts pirkums, un savu e-pasta adresi. Čekus varēja iesniegt neierobežotā daudzumā. Pircēji to arī darīja, piemēram, Silvijas kundze čekus reģistrējusi pat 462 reizes. Visaktīvākās loterijas dalībnieces bijušas sievietes vecumā no 30 līdz 40 gadiem, bet vecākais dalībnieks sasniedzis jau 90 gadus.

Šoreiz loterijā piedalījās šādi zīmoli: "Bauska", "Ķekava", "Valdori", "Annele", "Magija", "Danone", "Kinder Pinqui", "Latvijas Maiznieks", "Vegeta", "Italpasta", "Valdo", "Calve", "Ādažu Čipsi", "Tess", "Greenfield", "Cido", "Vichy", "Pepsi, "Domi", "Мелочи жизни", "Чистая линия", "Domestos" un "Coccolino". Redzot plašo zīmolu sarakstu, skaidrs, ka katrs varēja atrast sev vajadzīgo.

Arī "Mego" un "Vesko" loterijas balvu fonds bija iespaidīgs: 300 dāvanu kartes no "Runpay", "220.lv", "Gotika auto" un "Mego". Turklāt "Mego" un "Vesko" sola, ka loterija būs arī nākamgad.

Priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgo 2019. gadu! Visu, kas nepieciešams svētku galdam un brīnumam zem eglītes, varat atrast "Mego" un "Vesko" veikalos.

www.mego.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!