Foto: Jānis Vīksne
Dāvanu karte ar uzrunu, personīgu apsveikuma tekstu un sveicēja parakstu ir dāvana, kas tiks novērtēta vairākkārt - gan to saņemot, gan izmantojot. Standarta dāvanu kartes, uz kurām ir tikai tās izdevēja logotips un dāvanas detaļas, sākotnēji tiek novērtētas kā vērtīga un noderīga dāvana, bet to izmantojot sasaiste ar tās dāvinātāju un īpašo vēlējumu jau ir pazudusi. Īpašais vēlējums bija uz atsevišķas apsveikuma kartiņas, kas visticamāk jau ir nolikta vēstures arhīvos.

Katrs dāvanas pasniedzējs vēlas, lai viņa pasniegtā dāvana tiktu saņemta ar prieku un novērtēta. Lai iepriecinātu gan dāvanas dāvinātāju, gan tās saņēmēju, FromMe dāvanu kartēm ir izveidota iespēja pievienot sveiciena tekstu. Lai to varētu veidot pēc iespējas sirsnīgāku un modernu, ir nodrošināta iespēja ievietot arī EMOJI smaidiņus, zvēriņus un citus bieži saziņā izmantotos simbolus.

Apvienojot dāvanas praktisko vērtību ar dāvanas personalizācijas iespēju tiek iegūta vērtīgākā apsveikuma kartiņa.

Šajā rakstā sniedzam ieteikumus, kā sirsnīgāk izveidot apsveikuma tekstu, bet raksta turpinājumā dažādi piemēri FromMe dāvanu kartēm un to sveiciena tekstiem. Dāvanu kartes ir labi pasniegt komplektā ar citām lietām. Ieteikumi ko dāvināt komplektā ar dāvanu karti.

Personalizējamās FromMe dāvanu kartes

Dāvanu serviss FromMe.lv piedāvā gan dāvanu kuponus atpūtas un izklaides piedāvājumiem, gan prakstiskas un noderīgas dāvanu kartes zināmos veikalos, gan universālo FromMe karti, kuru var izmantot visā Latvijā pie populārākajiem FromMe partneriem.

FromMe restorānu dāvanu karšu piedāvājums

Dāvanu kartes ir laba dāvana cilvēkiem, kam ir svarīga dāvanas vērtība un tās noderīgums. Sabiedrībā pastāv uzskats, ka dāvanu karšu dāvināšana ir bezpersoniska, bet tagad vairs tā nav, jo sveiciena teksts tai piešķirt nepieciešamo emocionālo vērtību.

Uz FromMe dāvanu kartes sapsveikuma tekstam ir pietiekoši vietas, lai tajā varētu iekļaut gan uzrunu, gan apsveikuma tekstu, gan parakstu. FromMe komanda rekomendē apsveikuma tekstā iekļaut visas šīs lietas, lai padarītu dāvanu karti par sirsnīgu un personisku dāvanu.

Uzruna ar cilvēka vārdu

Katram cilvēkam viņa vārds ir īpašs. Cilvēka vārdam piemīt īpaša maģija - izdzirdot vai izlasot savu vārdu cilvēka uztvere saasinās, jo viņš zin, ka tas attiecas tieši uz viņu. To uzrakstot uz dāvanu kartes, ir skaidrs, ka dāvana paredzēta tieši viņam. Šis ir personalizācijas galvenais aspekts.

Žagarkalns dāvanu karte

Sveiciena teksts vai novēlējums

Ir labi dāvanai piešķirt papildus emocionālo vērtību ar domu, kāpēc šāda dāvana ir izvēlēta. Tā sasaista dāvanu ar dāvanas saņēmēju. Būtiski ir novērtēt, kāpēc dāvana konkrētajam cilvēkam konkrētajā dzīves situācijā varētu patikt vai būt noderīga, un jāmēģina to vienkāršiem vārdiem paskaidrot apsveikuma vai novēlējuma formā. Neformālā cilvēku lokā to var darīt arī ar joku vai vieglu ironiju - tas apsveikšanas mirklim piešķirs papildus prieka dzirksti.

Apsveikumu, protams, var izteikt ar apsveikuma pantiņu vai kāda vieda cilvēka dzīves atziņu. Oriģinālu apsveikuma pantiņu apkopojumu skatīt Apsveikuma pantiņi.

Stenders dāvanu karte ar fleksiblu dāvanu kartes summas izvēli.

Paraksts

Ja dāvanu karti uztver kā apsveikuma kartiņu, tad parakstīties uz tās ir ierasta lieta. Paraksts nodrošina šī raksta sākumā uzsvērto domu, ka dāvanas saņēmējs vairākkārt varēs pārliecināties, kurš ir dāvanas pasniedzējs.

Īpaši rekomendējam dāvanu kartei pievienot parakstu šādās situācijās:

  • Ja dāvanu karti nepasniedz personiski, bet izmantojot kādus starpniekus, piemēram, pastu. Šajos gadījumos ir svarīgi, lai dāvanas saņēmējs var pārliecināties, no kā dāvana saņemta.
  • Ja dāvanu pasniedz svētkos ar daudz viesiem, jo tad jubilāram var sajukt, ko kurš ir dāvinājis.
  • Dāvana tiek pasniegta no grupas, kur gribas uzsvērt grupas kopumu un cilvēku loku, kas dāvina šo dāvanu - atbalstījuši konkrētās dāvanas izvēli un iegādi.


Līdzīgi kā apsveikuma kartiņu, arī FromMe karti var parakstīt ierastā veidā ar pildspalvu. Tādā veidā tai tiks vēl vairāk personizēta. Esiet piesardzīgi, lai paraksti un sveicieni neaizsedz dāvanu kartes numuru un PIN, kas ir svarīgi pie dāvanu kartes izmantošanas.

Personalizētu dāvanu karšu piemēri

Dāvanu karte galda spēļu veikalā Brain Games ar dzīves atziņu par to, cik svarīgi ir būt kopā.

Dāvanu karte skaistumam ar sirsnīgiem un glaimojošiem vārdiem. Cita Rota dāvanu karte.

Atpūtas piedāvājums pāriem ar novēlējumu labi pavadīt laiku. Hotel Ezeri Spa Siguldā piedāvājums.

Universālā FromMe karte ar aicinājumu izvēlēties ko kārotu.

Praktiska dāvanu karte sievietei ar novēlējumu sevi palutināt. Kolonna dāvanu karte.

Praktiska dāvanu karte apavu interneta veikalā ar praktisku ieteikumu.

Dāvana izlaušanās istabai kopā ar draugiem ar novēlējumu draudzībā atrast īstos dārgumus. Izlaušanās istabas.

Atpūtas piedāvājuma dāvana ar atgādinājumu, ka ir pienācis brīdis atpūsties. Masāžu piedāvājumi.

Noderīga dāvanu karte hobijam ar senu parunu, kas jādara, lai labāk zivis ķertos. Salmo dāvanu karte.

Rotu dāvanu karte sievietei ar sirsnīgu komplimentu. Soulstones by Agnese Zeltiņa dāvanu karte.

SPA piedāvājuma dāvanu kupons ar vērtīgu domu graudu.

Dāvanu karte pulksteņu veikalā ar kodolīgu un ironisku novēlējumu. Timebar dāvanu karte.

Lai jums izdodas atrast vislabāko dāvanu, kas no sirds iepriecinās!

FromMe draudzīgā komanda

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!