Foto: Vida Press
Kad uz vienu roku metas un kopīgā fotosesijā piedalās divas slavas kāras un draiskas šovbiznesa zvaigznes, žilbinošs rezultāts ir garantēts. Tiesa, katra paša ziņā paliek spriest, cik daudz labuma šāda publiska māžošanās sniedz jau tā pagrimušajai sabiedrībai.

Pārsteigumu saviem faniem šonedēļ sagādājusi franču izcelsmes TV personība, modele un eksotiskā dejotāja Angelika Frenčija Morgana. Viņa kopā ar savu mīļoto sievieti, amerikāņu dīdžejmeiteni un šovu zvaigzni Gabiju Greko (abas attēlā), piedalījusies pikantā sesijā.

Abas pieaugušās skaistules iejutušās bēbīšu tēlos un pozējušas gultā ar mazuļu atribūtiku – milzīgiem knupīšiem, autiņbiksītēm un jaundzimušo barošanas pudeli.

Draisko daiļavu krūtis segušas uzlīmes, savukārt dupšus – autiņi. Dāmas jutušās kā zivis ūdenī un priecējušas fotogrāfu ar īstenu brēkuļu šovu, kura laikā abas gan lējušas asaras, gan kūņojušās palagos, gan demonstrējušas mazuļiem raksturīgas grimases.

Brēkuļu tematikā ieturētā fotosesija padevusies īpaši krāšņa un pikanta, taču vienprātības par tās kvalitāti nav. Pēc bilžu publicēšanas virtuālajā vidē sākusies karsta diskusija, un daudzi sprieduši, ka meitenes šoreiz aizgājušas par tālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!