Grandiozs nākotnes transports, kas pa kabatai tikai oligarhiem

,
Oligarhi, kas ir noguruši no savām superdārgajām jahtām, nākotnē varētu baudīt atvaļinājumu gaisa kuģī 'Halo', kura izmēri līdzinās četriem futbola laukumiem. Ja kādam bagātniekam rastos vēlme ar šādu aparātu lidot, viņam tas maksātu 330 miljonus ASV dolāru.
Grandiozs nākotnes transports, kas pa kabatai tikai oligarhiem
1
Šī projekta ideja un iespējamā realizācija pieder Londonas kompānijai ‘Andrew Winch Designs’, kas jau sen sevi pieteikusi kā pasaulē lielāko un dārgāko superjahtu, privāto lidmašīnu un ekskluzīvu māju ražotāju.
Andrew Winch Designs
Grandiozs nākotnes transports, kas pa kabatai tikai oligarhiem
2
Šī grandiozā garā gaisa kuģa prototips nesen ieguvis ASV Civilās aviācijas Federālās pārvaldes sertifikātu, un vienīgais traucēklis ceļā uz tā ražošanu ir nauda. Proti, vēl neviens miljardieris nav izteicis vēlmi ar šādu aparātu lidot, tāpēc kompānija cer, ka projektu īstenot izdosies, kad savus līdzekļus apvienos vairākas netradicionālā transporta būvniecības kompānijas.
Andrew Winch Designs


Grandiozs nākotnes transports, kas pa kabatai tikai oligarhiem
3
Kā jau pieklājas, uz šī gaisa kuģa būs visas iespējamās “ekstras” – 20 guļamistabas, biznesa zona, spa centrs, kinoteātris, balles zāle, milzīga auto garāža, helikoptera nosēšanās laukums. Taču pats iespaidīgākais ir tas, ka lidaparāts ‘Halo’ jebkurā vietā spēj izveidot mākslīgo salu apļa formā, kas nolaižas no kuģa apakšējās daļas.
Andrew Winch Designs


Grandiozs nākotnes transports, kas pa kabatai tikai oligarhiem
4
Paredzēts, ka ‘Halo’ spēs 4000 metru augstumā lidot virs pilsētām, kalniem, jūrām, neapgūtām teritorijām, turklāt gaisa kuģis vertikāli gaisā var pacelties (un nolaisties) gan no ūdens, gan no sauszemes. Ar ātrumu 200 kilometri stundā gaisa kuģis ‘Halo’ spēs nolidot 10 tūkstošus kilometru.
Vida Press
Kādu nākotni mums paredzēja dižais fantasts Herberts Velss? Kādu nākotni mums paredzēja dižais fantasts Herberts Velss?   (4)
Kādu dzīvi mums paredzēja cilvēki, kas dzīvoja 1900. gadā Kādu dzīvi mums paredzēja cilvēki, kas dzīvoja 1900. gadā   (2)
Debesskrāpji, kādos dzīvosim jau pavisam drīzā nākotnē Debesskrāpji, kādos dzīvosim jau pavisam drīzā nākotnē   (3)
Nākotnes transports: prezentēta jahta, kas spēj lidot Nākotnes transports: prezentēta jahta, kas spēj lidot   (1)
15 cilvēces attīstības scenāriji, kas var īstenoties tuvākajā laikā 15 cilvēces attīstības scenāriji, kas var īstenoties tuvākajā laikā   (7)
Nākotnes aviācija: kā lidmašīnas izskatīsies 2030. gadā Nākotnes aviācija: kā lidmašīnas izskatīsies 2030. gadā   (10)
10 pasaulē dārgākās savrupmājas, kas nav pa kabatai pat Šleseram 10 pasaulē dārgākās savrupmājas, kas nav pa kabatai pat Šleseram   (10)
Pagātnes oligarhi: pieci bagātākie cilvēki pasaules vēsturē Pagātnes oligarhi: pieci bagātākie cilvēki pasaules vēsturē   (5)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.