Latvijā populāru logo līdzinieki

Noteikti, ka katrs būs dzirdējis par sevi sakām šādas frāzes: 'Piedod, es tevi sajaucu ar kādu citu!' vai arī 'Tu esi ļoti līdzīgs tam un tam!'. Lielākoties to dzirdot, cilvēks steigs noliegt šādus apgalvojumus, norādot, ka viņa matu krāsa ir pustoni gaišāka vai viņš ir acīmredzami 0.8 centimetrus garāks. Šāda pati situācija var notikt logo starpā, tāpēc piedāvājam salīdzināt dažus pasaulē populārus logo ar Latvijā sastopamiem.
Latvijā populāru logo līdzinieki
1
'Leica' ir Vācijas uzņēmums, kas dibināts 1849. gadā un nodarbojas ar dažādiem optikas risinājumiem un fotokamerām, kamēr 'Laima' 1870. gadā sāka ražot šokolādes.
DELFI


Latvijā populāru logo līdzinieki
2
'Jūlijas Timošenko bloks' ir ukraiņu politiķes Jūlijas Timošenko 2001. gadā dibinātā partija, taču ‘Vienotība’ ir dibināta 10 gadus vēlāk.
DELFI


Latvijā populāru logo līdzinieki
3
'Hedonskate' ir 2004. gadā radies Eiropas interneta veikals, kas specializējas 'inline' braucēju ekipējumā. 'Bite' ir telefona sakaru nodrošinātājs, kas cilvēkiem traucē strādāt, jo regulāri zvana darba laikā un piedāvā savus pakalpojumus.
DELFI


Latvijā populāru logo līdzinieki
4
'Adobe Systems Incorporated' tika dibināts 1982. gadā un ražo programmatūru, kas ir sastopama teju jebkurā datorā, lai apstrādātu bildes, teksta failus, skaņas failus un citus. Partija 'Latvijas Attīstībai' ir Einara Repšes 2013. gadā uzsāktais politiskais projekts.
DELFI


Latvijā populāru logo līdzinieki
5
'BalticMiles' (tagad PINS) ir 'airBaltic' lojalitātes programma, kamēr 'Reformu partija' bija Valda Zatlera politiskais projekts.
DELFI


Latvijā populāru logo līdzinieki
6
Šis logo ar plaukstu, kas tur sirdi, ir kāda digitālā mākslinieka darbs, kuru savām vajadzībām izmantojuši 'No sirds Latvijai!' dizaineri. Ja ne dizaineri, tad vismaz kādas partijas locekles dēls, kurš vienu vakaru mammai palīdzēja izveidot logo viņas darbam. Jo viņš saprot datorus, protams. Partijas logo brīvi pieejams bilžu bankā www.depositphotos.com
Publicitātes attēls/SHUTTERSTOCK
Lietuvieši uz mājas uzzīmē 'Adidas' logo un kļūst par varoņiem Lietuvieši uz mājas uzzīmē 'Adidas' logo un kļūst par varoņiem   (7)
Interneta nesenā aizvēsture - populāru portālu senie dizaini un interesanti fakti Interneta nesenā aizvēsture - populāru portālu senie dizaini un interesanti fakti  
'Tvisters' un silts 'Pepsis' – 'Skats.lv' testē Vecrīgas 'Kentucky Fried Chicken' 'Tvisters' un silts 'Pepsis' – 'Skats.lv' testē Vecrīgas 'Kentucky Fried Chicken'   (10)
Pasaules lētākie zināmie logo Pasaules lētākie zināmie logo   (3)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.