ASV karavīri Latvijā atrāda līdzi paņemtās lietas, kas atgādina par mājām

Vai esi kādreiz domājis, kas būtu tā lieta, ko paņemt līdzi, ja uz ilgāku laiku dotos prom no ģimenes un draugiem, lai strādātu svešā kontinentā tūkstošiem kilometru prom no mājām? Dažiem cilvēkiem tā ir ikdiena, un šie ASV karavīri, kuri ir ieradušies Latvijā, ar prieku parāda tās lietas, kas viņiem domās palīdz atgriezties dzimtenē.
ASV karavīri Latvijā atrāda līdzi paņemtās lietas, kas atgādina par mājām
1
Lai vakaros nebūtu garlaicīgi, viens no karavīriem ir paņēmis līdzi savu ģitāru. Komentējot pirmos iespaidus par Latviju, viņš atzina, ka pēc izkāpšanas no lidmašīnas esot nekavējoties konstatējis: ‘Sniegs! Sniegs visur!’ Vīriem, kuri šeit ieradušies no Kalifornijas un Teksasas, ir auksti. Uz komentāru, ka kļūs vēl tikai vēsāk, jo termometra stabiņš mēdz noslīdēt pat zem -25, amerikāņi pasmaidīja, nodrebinājās un sacīja: ‘Šis būs kaut kas neredzēts un nepiedzīvots.’
Kārlis Rodins
ASV karavīri Latvijā atrāda līdzi paņemtās lietas, kas atgādina par mājām
2
Kāds cits kareivis atklāja, ka pie gultas vienmēr atrodas rāmītis ar sievas fotogrāfiju, kas tiek ņemta līdzi katrā komandējumā. Komentējot sajūtas, kas rodas tik tālu prom no mājām, attēlu autors Kārlis Rodins saņēma dažādas atbildes. Kamēr daži norādīja, ka nav nemaz tik traki, vairums atzina, ka regulāri pieķer sevi pie domas par mājām, ģimeni un arī suni.
Kārlis Rodins


ASV karavīri Latvijā atrāda līdzi paņemtās lietas, kas atgādina par mājām
3
Kādam citam amerikāņu karavīram ir savs veiksmes talismans - plīša lācītis, ko viņam pirmajā misijā līdzi iedeva meita. Kopš tā laika lācītis ir bijis deviņās misijās, tostarp ir arī Irāka un Afganistāna. Rotaļlietai ir piešķirts arī vārds - ‘Combat Teddy’. Lācītis ir pabijis arī kaujas laukā, kurā par mata tiesu izvairījies no lodes trāpījuma.
Kārlis Rodins
Neviena negribētā un neveiksmīgā 'spoku pilsēta' Konektikutā Neviena negribētā un neveiksmīgā 'spoku pilsēta' Konektikutā  
Atmiņas par dzimteni: Amerikas latvieši parāda bēgļu gaitās saglabātās relikvijas Atmiņas par dzimteni: Amerikas latvieši parāda bēgļu gaitās saglabātās relikvijas  
Ā. Hitlers - bailes no asmeņiem, simpātija pret šokolādi un citi interesanti fakti Ā. Hitlers - bailes no asmeņiem, simpātija pret šokolādi un citi interesanti fakti   (8)
Kā iegūt slavu ar vienu teikumu - spilgti pašmāju piemēri Kā iegūt slavu ar vienu teikumu - spilgti pašmāju piemēri   (1)
Pašnāvības un uzbrukumi, kas negaidīti iekļuva tiešraidēs Pašnāvības un uzbrukumi, kas negaidīti iekļuva tiešraidēs   (2)
Cietums, kurā starp īpaši bīstamiem noziedzniekiem nonākušas arī zvaigznes Cietums, kurā starp īpaši bīstamiem noziedzniekiem nonākušas arī zvaigznes   (1)
Pasaulē vientuļākās pilsētas pēdējā iedzīvotāja pilda gan mēra, gan bārmenes pienākumus Pasaulē vientuļākās pilsētas pēdējā iedzīvotāja pilda gan mēra, gan bārmenes pienākumus   (10)
Seriālu ievadi, kas uzjundīs nostalģiju deviņdesmito gadu cilvēkiem Seriālu ievadi, kas uzjundīs nostalģiju deviņdesmito gadu cilvēkiem   (19)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.