10 gadījumi, kad parasti cilvēki dzied labāk nekā īstās 'zvaigznes'

Mēs visi esam pieraduši pie tā, ka reizēm kādas dziesmas kaverversija izklausās krietni vien labāk, nekā mums pierastais oriģināls. Taču viena lieta ir, ja dziesmu savā manierē izpilda kāds cits pazīstams mūziķis, bet pavisam kas cits – ja to dara amatieris, neprofesionāls, cilvēks "no ielas".
10 gadījumi, kad parasti cilvēki dzied labāk nekā īstās 'zvaigznes'
1
Tieši šādus gadījumus, kad neprofesionāli dziedātāji konkrētu dziesmu spēj izpildīt labāk nekā viņu elki, apkopojis Krievijas interneta portāls ‘fishki.net’, neaizmirstot, ka ikvienam šajā jautājumā ir savs subjektīvs viedoklis.
Kadrs no 'YouTube' video

Viens no pazīstamākajiem gadījumiem: parasts puisis Sems Cujs ar draugu ieraksta kaverversiju, kas kļūst populāra visā pasaulē un iedvesmo citus darīt to pašu, jo 2010. gadā par šo dziesmu runāja visi, kam vien nebija slinkums. Dziesmas izvēle gan ne pārāk – Eminema un Riannas kopdarbs 'Love the Way You Lie'.

Parasta krievu meitene Aļona Jarušina iedziedājusi 'Aerosmith' hitu 'I Don't Wanna Miss a Thing'. Un ne tikai iedziedājusi, bet pati nospēlējusi. Daudziem patīk.

Grupa 'Duwende' ierakstījusi savu versiju slavenajai Maikla Džeksona dziesmai 'Smooth Criminal'. Interesanti, ka šī ir a capella versija – visi mūzikas instrumenti atveidoti ar grupas dalībnieku balsīm.

Viens no Džona Maijera lielākajiem hitiem 'Stop This Train', ko iedziedājis parasts puisis Kamerons Mičels. Plus viņš vēl uzņēmis mazbudžeta klipiņu.

Grupas 'Journey' balāde 'Faithfully', ko izpilda puisis vārdā Džonijs Orrs.

Un atkal tas pats puisis vārdā Sems Cujs, tikai šoreiz kopā ar grupu 'Casey Breves' un šoreiz ar citu dziesmu – Sindijas Loperes lielāko hitu 'Time After Time'.

Divi draugi Tims un Kamerons pa jaunam iedziedājuši Saimona un Garfunkela dziesmu 'The Sound of Silence'. Vietām – ne sliktāk kā oriģinālā, vietām – varbūt pat interesantāk.

Aksla Rouza unikālais vokāls zināms teju ikvienam, bet kādu puisi vārdā Džonatans Roglers tas it nemaz nav nobiedējis – viņš gatavs savā versijā iedziedāt pat leģendāro 'November Rain'.

'Alphaville' hits 'Forever Young' – dziesma, ko izpildīt patīk daudziem, bet tikai retajam sanāk. Bet Markam Fosenam, šķiet, sanāk tīri labi.

Viena no bezgalīgajiem talantu konkursiem žūriju un publiku ar savām spējām pārsteidza 13 gadus vecā meitenīte vārdā Marina Dalmasa. Viņa bija izvēlējusies Adeles dziesmu 'Rolling in the Deep'.

Latviešu mūziķi – 'nodevēji', kas paglūnējuši uz Krievijas pusi Latviešu mūziķi – 'nodevēji', kas paglūnējuši uz Krievijas pusi   (60)
Klubs 27: slaveni mūziķi, kuri miruši tieši 27 gadu vecumā Klubs 27: slaveni mūziķi, kuri miruši tieši 27 gadu vecumā   (9)
Visiem jau ap septiņdesmit: kā noveco rokmūzikas 'dinozauri' Visiem jau ap septiņdesmit: kā noveco rokmūzikas 'dinozauri'   (12)
'Brainstorm' un citas histēriski smieklīgas mūzikas grupas 'Brainstorm' un citas histēriski smieklīgas mūzikas grupas   (3)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.