Alternatīvi veidi, kā iztērēt 'Positivus' budžetu

'Positivus' rīkotāji tikko izziņojuši visus šā gada festivāla galvenos māksliniekus, kuri ir visnotaļ iespaidīgi vārdi pasaules mūzikas kontekstā. Ja izslēdz mūziku, var dzirdēt, kā meitenes skrien pirkt gumijniekus, vainadziņus un garus H&M kreklus, lai pilnvērtīgi neatšķirtos no citām festivāla jaunkundzēm. Skaists un maģisks brīdis, gluži kā Ziemassvētku gaidīšanas periods. Kopumā 'Positivus' diviem cilvēkiem izmaksātu ap 400 eiro, kas ir gana liela summa, lai to investētu citos mērķos. Piedāvājam septiņus alternatīvus veidus, kā iztērēt plānoto 'Positivus' budžetu.
Alternatīvi veidi, kā iztērēt 'Positivus' budžetu
1
Ieguldiet naudu pārbaudītās vērtībās. 400 eiro varat investēt šajā apburošajā ‘cigārā’. Attēlā redzamais auto šobrīd atrodas Daugavpilī, pie reizes apceļosiet Latgali. Sludinājums: Aprīkots ar gāzes iekārtu, ir izturīgs un braucošs. Tehniskās apskates derīguma termiņš beidzās 07.01.2015. Var braukt, var rezerves daļām visu kopā. Visi mezgli strādājoši. Ir piekabes āķis, labas ziemas riepas ar radzēm, priekšējie elektriskie logu pacēlāji.


Alternatīvi veidi, kā iztērēt 'Positivus' budžetu
2
Pieņemsim, ka pārim jau mājās ir televizors, taču, visticamāk, tas arī viss. Filmu un seriālu skatīšanās vairs attiecībās nepiešķiļ agrāko dzirksteli. Jūs plānojat iegādāties šķirnes suni vai doties uz ‘Positivusu’, lai atjaunotu agrāko kaisli. Nē, nepareizi, investējiet jaunā spēļu konsolē, piemēram, ‘Xbox One’.
Vida Press


Alternatīvi veidi, kā iztērēt 'Positivus' budžetu
3
Dodieties eksotiskā ceļojumā pa postpadomju telpu, nevis Ziemeļvidzemi, piemēram, pilnasinīgā braucienā uz šarmanto Minsku. Palieciet labā viesnīcā, ēdiet labākajos restorānos un ballējieties krāšņākajos pilsētas klubos! Pēc atgriešanās konstatēsiet, ka no ‘Positivusa’ 400 eiro budžeta esat pārveduši atpakaļ 387 eiro.
Vida Press


Alternatīvi veidi, kā iztērēt 'Positivus' budžetu
4
Kaut arī Brīvības iela nav Volstrīta, digitalizācija ir parūpējusies par to, lai tu spētu manipulēt ar akciju un valūtu tirgu no jebkuras pasaules malas. Atrodi uzticamu brokeri, uzņemies risku un no 400 eiro izveido 4000 eiro. Ilgtermiņā ieguldot arī uzvijas naudu, pāris ātri vien ieņems vietu starp pilsētas turīgākajiem ļaudīm.
Vida Press


Alternatīvi veidi, kā iztērēt 'Positivus' budžetu
5
Jūs taču domājat par savām atvasēm, vai ne? Mūsu piedāvājums ir iegādāties zelta monētu no Šveices, kuras vērtība gadu laikā tikai augs. Ieguldot tajā 400 eiro, pēc 40 gadiem to atdodot mazbērniem, vērtība var būt reizināma ar 100.
Vida Press


Alternatīvi veidi, kā iztērēt 'Positivus' budžetu
6
Īrija izgāja no modes ap 2009. gadu un Lielbritānija ap 2012. gadu. Eksperti un astrologi prognozē, ka nākamā peļņas zeme varētu būt Igaunija, tādēļ pārim, laicīgi gatavojoties ‘vieglai naudai’, būtu jāiziet igauņu valodas kursi, lai pēcāk nenāktos nožēlot tās nezināšanu un salīdzināšanu ar poļiem.
Vida Press


Alternatīvi veidi, kā iztērēt 'Positivus' budžetu
7
Pirms novieto savas vēlmes pār kādu nepieciešamībām, padomā par tiem, kuriem 400 eiro noderētu vairāk nekā tavas trīs plenēra dienas. Vari naudu noziedot kādai dzīvnieku patversmei, saņemot 1000 karmas punktus un mūžīgu mīlestību no zvēriem.
Vida Press
'Skats.lv' aptauja: Kuri bezjēdzīgi priekšmeti tevi padara gudrāku 'Skats.lv' aptauja: Kuri bezjēdzīgi priekšmeti tevi padara gudrāku  
Ikdienas sīkumi, kas liek tev krist histērijā vai ieslīgt depresijā Ikdienas sīkumi, kas liek tev krist histērijā vai ieslīgt depresijā   (1)
Atrasts panākumu garants latviešiem - nosauc savu atvasi par Bērziņu Atrasts panākumu garants latviešiem - nosauc savu atvasi par Bērziņu  
Ģeniālas idejas, kā Rīgas 'Dinamo' padarīt par labāko komandu Ģeniālas idejas, kā Rīgas 'Dinamo' padarīt par labāko komandu   (2)
Ko katrs vīrietis vēlas piedzīvot gultā Ko katrs vīrietis vēlas piedzīvot gultā   (14)
Ko dietologi tev nestāsta par burgeriem? Ko dietologi tev nestāsta par burgeriem?   (1)
Desmit ieteikumi Latvijas skolu drošības uzlabošanai Desmit ieteikumi Latvijas skolu drošības uzlabošanai   (2)
Kā patiesībā atbildēt uz darba intervijas jautājumiem Kā patiesībā atbildēt uz darba intervijas jautājumiem   (6)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.