Cilvēki, kuriem nevajadzēja lamāties darba laikā

Oficiālā vizītē Rīgā ieradusies Viktorija Nulanda - ASV valsts sekretāra vietniece Eiropas un Eirāzijas lietās. Vēl tikai šī gada februārī viņa nokļuva uzmanības lokā, kad sabiedrības ausīm tika publicēta telefonsaruna, kurā, pārspriežot Ukrainas krīzi, viņa izteicās ‘piedr*** Eiropas Savienību’. Labi atceroties, ka šādi gadījumi nav deficīts arī pie mums, Skats.lv izlēma apkopot dažus jaudīgākos oratoru iznācienus, ko aizvien turam atmiņā.
Cilvēki, kuriem nevajadzēja lamāties darba laikā
1
2009. gadā par valodu atvainojās arī Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, kurš sēdes laikā neturēja zem pūra necenzētu krievu valodas leksiku, izmantojot tādus salikumus kā ’bļ**, atkal Bogdanova’ un ‘pid***, bļ**’. Video ar dialogu starp Ušakovu un Šleseru aizvien ir apskatāms ‘Youtube’.
Kadrs no video
Cilvēki, kuriem nevajadzēja lamāties darba laikā
2
Atēnu olimpiskās spēles Latvijas līdzjutējiem ir palikušas atmiņā ne tikai ar četrām sudraba medaļām. Latvijas televīzija kvalitatīvākai komentēšanai piesaistīja Vingrošanas federācijas ģenerālsekretāri Veru Lobanovu, kura skatītājus ne tikai izklaidēja ar savu profesionālo viedokli, bet arī ar tiesnešu vērtējuma komentēšanu, kodolīgi rezumējot: “maukas!”
AP/Scanpix


Cilvēki, kuriem nevajadzēja lamāties darba laikā
3
Partija ‘Saskaņa' bija šokā, kad Latvijas Radio izskanēja izteikumi saistībā ar partijas pārstāvi Eiropas Parlamentā Andreju Mamikinu un partiju kopumā. Viņus neapmierināja, ka raidījuma vadītājs piedāvāja izteikties par partijas ‘Saskaņa' prostitūtu sarakstu.
LETA

‘Kas notiek Latvijā?' debatēs 2009.gada 2. decembrī pārstāvēt tautas balsi ieradās Dainis Razumejevs - viens no Līvānu protesta akcijas dalībniekiem. Viņš izcēlās ar vairākiem spēcīgiem izteikumiem, tai skaitā ‘lai resnais mūlis nostrādā bļ** dienu!'

2011.gada septembrī ‘LTV' žurnālists Kārlis Streips, runājot par Zaļo un zemnieku savienību, minēja vārdu ‘maukas’, kas rezultējās ar vadības lēmumu pārtraukt populārā raidījuma ‘Skats no malas' pārraidi. 

Reliģisko pārstāvniecību mūsu topā aizpilda Romas katoļu baznīcas Juris Zagorskis, kurš leģendāri tika aizturēts par braukšanu reibumā. Tehniski gan viņš neizmantoja lamuvārdus, taču meistarīgi savirknēja šķietami literārus vārdus, lai sasniegtu bezgaumības augstāko potenciālu. 

Hokejs ir īstu vīru sporta veids, kas norūda jau no agrām dienām. Kaut arī uz lamāšanos laukumā pretendē daudzi (ieskaitot dažu labu treneri), hokejists Jekimovs ir tas, kurš to meistarīgi nodemonstrēja arī televīzijā. 

Cilvēki, kuri mēģināja strādāt dzērumā Cilvēki, kuri mēģināja strādāt dzērumā   (6)
Melanholiskās un depresīvās pasaules tualetes Melanholiskās un depresīvās pasaules tualetes   (2)
Kaitinošas lietas, ar ko jārēķinās pirms Ziemassvētkiem Kaitinošas lietas, ar ko jārēķinās pirms Ziemassvētkiem   (7)
Garīdzniecības nedienas ar puisēniem: īss kopsavilkums Garīdzniecības nedienas ar puisēniem: īss kopsavilkums   (5)
Iedvesmojošs piemērs Rīgas domei: kā nedēļas laikā aizlāpīt milzu bedri Iedvesmojošs piemērs Rīgas domei: kā nedēļas laikā aizlāpīt milzu bedri   (3)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.