Informācijas karš: Kā vislabāk aizvainot krievu

Visiem redzams - dzīvojam jaunā informācijas kara apstākļos, kad ar sen nebijušu spēku atkal saduras rietumu un austrumu vērtības, tikai šoreiz Latvija par laimi ir rietumu pusē dzelzs priekškaram. Skats.lv, protams, ir par mierīgu līdzāspastāvēšanu un respektu visu tautu starpā, bet tā kā karš ir karš, izmantojam iespēju norādīt uz pieciem lielākajiem apvainojumiem, kurus jūs kā krievs varat saņemt no latvieša.
Informācijas karš: Kā vislabāk aizvainot krievu
1
Krievu mužiks - dzērājs un alkoholiķis. Krievi paši nekad nav slēpuši, ka lepojas ar to, ka izgudrojuši šņabi un var daudz "turēt" alkoholu. Diemžēl, tas nozīmē arī, ka viņus kārtīgi izņirgs kā pasaules alkoholizētāko nāciju.
AFP/Scanpix
Informācijas karš: Kā vislabāk aizvainot krievu
2
Krievs ir utains barbars. Lai demonstrētu, ka latvieši pieder eiropeiskai, tātad tīrīgai civilizācijai, latvietis krievam nekad nekautrēsies norādīt uz to, ka krievs ir utains - tātad, tāds, kurš nemazgājas, atrodas zemākā attīstības pakāpē. Bez tam, krievi grauž semočkas un spļauj miziņas sev pie kājām.
LETA


Informācijas karš: Kā vislabāk aizvainot krievu
3
Krievs ir mongoloīdu jauktenis. Kamēr veselīgi domājošs latvietis sajūsmināsies par altajiskās rases atblāzmām skaistajos slāvu daiļavu vaigu kaulos un mandeļveida acīs, tikmēr informācijas kara pārņemtais subjekts noteikti pamanīsies krievam iegriezt par sāpīgo tēmu - tatāru jūgs un tā laikā notikušās krievu sieviešu masveida izvarošanas. Aziāts, čurka, mongoloīds - tā par krievu teiks šis apvainotājs.
RIA Novosti/Scanpix


Informācijas karš: Kā vislabāk aizvainot krievu
4
Krievi ir stulbeņi. Šis sasaucas ar Nr.1 minēto netīrību kā mazattīstības parametru. Jūs varat latvietim stāstīt par savu Čaikovski, Dostojevski, Šostakoviču, Bulgakovu, Grebenščikovu līdz izmisumam, viņam tāpat būs skaidrs, ka visi krievi ir dumji vaņas, jo 1940.gadā taču kāda sarkanarmijas virsnieka sieva operā ieradās tērpusies naktskreklā.
F64


Informācijas karš: Kā vislabāk aizvainot krievu
5
Katram latvietim ir skaidrs, ka vienīgais, ar ko krievs spēj uzturēt ģimeni, ir bandītisms. Krievs ir slinks, strādāt negrib, bet šiki dzīvot grib. Tāpēc viņš laupa, zog un slepkavo, un vārdu sakot, ir urla.
AP/Scanpix
Galerija: Putins skatās uz ēdienu Galerija: Putins skatās uz ēdienu   (1)
Informācijas karš: Kā vislabāk aizvainot latvieti Informācijas karš: Kā vislabāk aizvainot latvieti   (38)
Septiņi skaisti politiķu citāti Septiņi skaisti politiķu citāti   (5)
Latvijas populārās mūzikas dzejas atziņas Latvijas populārās mūzikas dzejas atziņas  
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.