Informācijas karš: Kā vislabāk aizvainot latvieti

Visiem redzams - dzīvojam jaunā informācijas kara apstākļos, kad ar sen nebijušu spēku atkal saduras rietumu un austrumu vērtības, tikai šoreiz Latvija par laimi ir rietumu pusē dzelzs priekškaram. Skats.lv, protams, ir par mierīgu līdzāspastāvēšanu un respektu visu tautu starpā, bet tā kā karš ir karš, izmantojam iespēju norādīt uz pieciem lielākajiem apvainojumiem, kurus jūs kā latvietis varat saņemt no krieva.
Informācijas karš: Kā vislabāk aizvainot latvieti
1
Latvieši sēž savos pāķos (hutor) un tikai krievi viņiem ir atnesuši kultūru un industriālo attīstību. Ja 1940.gadā nebūtu ienākusi sarkanā armija, Latvija būtu pilnīgi mazattīstīta valsts. Šis saistīts arī ar mūsdienu krievu pārliecību, ka latvieši pilsonības likuma dēļ ir korumpēti ierēdņi liekēži, kamēr uz strādīgo krievu tautu balstās visa Latvijas tautsaimniecība.
F64


Informācijas karš: Kā vislabāk aizvainot latvieti
2
Latvietis tikai dzied un dejo, bet strādā viņa vietā krievi. Apvainojums cēlies no novērojuma, cik svarīga latviešiem ir koru kustība, Dziesmusvētki utml. Acīmredzamais pārspīlējums un patoss, ko latvieši tam visam velta, rada smīnu un izsmieklu no krievu puses. Parasti ņirgāšanos pavada teksts "pidirallā", kas ir ne tikai latviešu dziesmu piedziedājumu motīvs, bet arī fonētiski atgādina rupjību krievu valodā.
LETA


Informācijas karš: Kā vislabāk aizvainot latvieti
3
Labuss, labotņā! Arī fonētiskas līdzības rakstura ņirgāšanās. Latvieši bieži lieto sakni "lab" sarunvalodā, krievi to noklausījušies, salīdzinājuši ar savā valodā nievājošo "lopuh", un tādējādi divreiz spēcīgāk izsmej latviešus, vienlaikus aizvainojot latviešu valodu.
F64


Informācijas karš: Kā vislabāk aizvainot latvieti
4
Gansi, fašisti. Ņemot vērā latviešu leģionu un dalību ebreju iznīcināšanā, padomju laika ideoloģijas dzirnas ir uzkonstruējušas neapgāžamu pārliecību, ka latvieši ir nacisti, un tāpēc krievs vienmēr nevilcināsies par to atgādināt arī mūsdienās.
LETA


Informācijas karš: Kā vislabāk aizvainot latvieti
5
Latvietis ir ielīdis pakaļā Eiropas savienībai un Amerikai, pieglaimojas un iztop, kamēr Eiropas Savienība un Amerika latvieti visādi pazemo, izsūc un padara par atpalikušu un izpostītu zemi. Lai atpazītu, kad tiec pazemots šādi, jāzina, ka ASV iedzīvotāji, kuriem esam ielīduši pakaļā, parasti saucas "amerikosi" jeb "pindosi".
F64
Mēs zinām, ko Putins izdarīja pagājušajos jūlijos Mēs zinām, ko Putins izdarīja pagājušajos jūlijos  
Informācijas karš: Kā vislabāk aizvainot krievu Informācijas karš: Kā vislabāk aizvainot krievu   (53)
Cilvēces transporta degradācija Cilvēces transporta degradācija  
Septiņas sievietes, kuras mainīja latvieša uztveri Septiņas sievietes, kuras mainīja latvieša uztveri  
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.