'Jaunā viļņa' svarīgākie notikumi

Ar 'Jauno vilni' esam aizvadījuši tikai vienu dienu, taču jau svarīgi un aktuāli notikumi plūst teju pāri malām - ieradušās lielākās krūtis, Liene Candy tikusi pie jaunas sasukas un galu galā Rīgas mēra atziņa, ka 'Jaunais vilnis' izglābs pasauli.
'Jaunā viļņa' svarīgākie notikumi
1
Uzrunājot jaunos izpildītājus, Ušakovs vēstīja, ka dziesmā ir spēks un tādi pasākumi kā ‘Jaunais vilnis’, pulcējot talantus no visas pasaules, var panākt, lai ‘nekarotu brāļu tautas un netiktu notriektas pasažieru lidmašīnas’. Līdz ar to varam secināt, ka ‘Jaunais vilnis’ ir atslēga uz pasaules mieru.
LETA
'Jaunā viļņa' svarīgākie notikumi
2
To, ka ‘Jaunais vilnis’ ir atslēga uz vispasaules mieru, apliecina arī fakts, ka Igors Krutojs savai dzimšanas dienai noīrēja Nacionālās Operas lielo zāli, ko savulaik valdība atteica pat tam, kurš mums līdz šim šķita saticības iemiesojums - Dalai Lamam.
DELFI


'Jaunā viļņa' svarīgākie notikumi
3
Plakāta ‘Jaunais vilnis’ pārlabošana par ‘Jaunais karš’ arī ir visnotaļ simboliska. Galu galā nav minēts karš pret ko. Esam pārliecināti, ka autors bija domājis karu pret neiecietību un nekvalitatīvu mūziku.
DELFI Aculiecinieks


LieneCandy, jaunais vilnis, jaunais vilnis 2014
4
‘Jaunais vilnis’ ir arī ārkārtīgi ģimenisks pasākums, kas piemērots gan vecākiem, gan bērniem, tāpēc sabiedrību ar klātbūtni iepriecināja arī dziedātājas Lienes Candy ģimene. Sabiedrības uzmanību soliste ieguva atrādot gan vēderu, gan jauno frizūru.
DELFI


'Jaunā viļņa' svarīgākie notikumi
5
Pie svarīgākajiem notikumiem Jūrmalā noteikti ir jāpiemin arī fakts, ka uz ‘Jauno vilni’ ir ieradušās Krievijas lielākās krūtis. Abas. To īpašniece Anna Semenoviča būs atbildīga par pasākuma vadīšanu, tāpēc varam būt droši, ka tās noteikti būs uzmanības centrā vēl kādu laiku.
DELFI


'Jaunā viļņa' svarīgākie notikumi
6
Nelielu apjukumu gan radīja motobraucēju protests, kas savas minūtes desmit ar Ukrainas karogiem stāvēja pie ‘Jaunā viļņa’ norises vārtiem, taču arī tur galu galā viss noskaidrojās uz labu. Latvijas Motoklubu asociācijas pārstāvis Frīdis jau savlaicīgi paziņoja, ka viņi no šīs akcijas norobežojas. Galu galā, kurš gan vēlētos saistīt šādu pasākumu ar politiku un vēl jo vairāk - izrādīt savu attieksmi.
LETA
Kā Raimonds Pauls no 'Jaunā viļņa' gāja prom Kā Raimonds Pauls no 'Jaunā viļņa' gāja prom  
Septiņi skaisti politiķu citāti Septiņi skaisti politiķu citāti   (5)
LieneCandy Opacā! Latvijas mediju virsraksti, ar ko nenošaut garām  
Ernests Gulbis - interviju karalis Ernests Gulbis - interviju karalis   (2)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.