Kādi ārprāta murgi tiek rādīti Japānas televīzijas šovos

Fragments no Japānas televīzijas šova, kurā tā dalībniecēm caur caurulīti nācās sacensties tarakāna iepūšanā otras mutē, izraisījis plašas diskusijas sociālajos tīklos, taču šāds konkurss nebūt nav dīvainākais, ko var skatīties Uzlecošās saules zemes televīzijā.
Kādi ārprāta murgi tiek rādīti Japānas televīzijas šovos
1
Japānā, kas vēsturiski bijusi viena no endogāmākajām sabiedrībām pasaulē, ilgstošas incestuālās attiecības mainījušas visas nācijas veselību un pat cilvēku augumu, tāpēc japāņu pornogrāfija un televīzija ir pat ļoti īpatnēja. Piedāvājam iepazīties ar dažiem televīzijas šoviem, kas noteikti nonāks arī līdz Latvijai, tikai, kā ierasts, ar lielu nokavēšanos.
Kadrs no video

Plašu popularitāti iemantojušais fragments no kāda televīzijas šova, kura dalībniecēm vajadzēja sacensties tarakāna iepūšanā otras mutē.

Skatoties šo sižetu, prātā nāk jautājums: kā šovu rīkotāji vispār līdz tam aizdomājušies? Šajā konkursā dalībniekiem ir jākāpj pa mitrām un slidenām trepēm, kamēr viņus no tām cenšas notriekt apakšveļā tērpušies vīreļi.

Kādā citā šovā dalībniecei ir bez roku palīdzības jāuzvelk šorti, kamēr viņas rokas tur mākslīgos pupus. Īpatnēji ir arī tas, ka meitene, kas dalībniecei asistē, ir ģērbusies apakšveļā, bet žūrijas locekļi tērpti kimono.

Šovi arī acīmredzamu seksuālu ievirzi Japānā nav retums, un šis ir viens no visnevainīgākajiem. Proti, meitenei mute jāpiepilda ar pienu, jāuzsēžas un vīrieša ceļgaliem, un, kamēr ārkārtīgi izskatīgs vīrietis viņu kutina, jācenšas pienu ne norīt, ne izspļaut.

06

Neapšaubāmi, ka Japānā ir arī cietsirdīgi televīzijas šovi. Piemēram, kādā konkursā meitenēm peldkostīmā ir jācenšas tikt pāri baseinam, kas piepildīts ar karstu ūdeni. Vairumam tas neizdodas.

Šo sacensību sākumā meitene griežas ap beisbola nūju, lai sareibst galva. Pēc tam viņai jātiek pie kastroļa ar karstu sieru un jāaiziet līdz netālu sēdošajam vīrietim, kurš ar šo karsto sieru ir jāpabaro.


Kā jau tehnoloģiju lielvalsts, Japāna savos šovos labprāt izmanto arī sadzīves tehniku un elektroniku, piemēram, veļasmašīnu. Dalībnieks iekāpj veļasmašīnā un, kad tā sāk griezties, cenšas izēst nūdeļu porciju. Visu notiekošo vēro žūrija baltos cimdos, zeķītēs un priekšautiņos.

Kā jau visiem citiem, arī japāņiem patīk vienam otru izjokot. Šajā ar slēpto kameru filmētajā video redzams, kā izskatās cilvēks, kura ēdienam pievienots milzīgs daudzums garšvielu.

Vēl ļaunākas idejas vēl nežēlīgākiem TV šoviem Vēl ļaunākas idejas vēl nežēlīgākiem TV šoviem   (1)
Pašnāvības un uzbrukumi, kas negaidīti iekļuva tiešraidēs Pašnāvības un uzbrukumi, kas negaidīti iekļuva tiešraidēs   (2)
Seriālu ievadi, kas uzjundīs nostalģiju deviņdesmito gadu cilvēkiem Seriālu ievadi, kas uzjundīs nostalģiju deviņdesmito gadu cilvēkiem   (19)
Šopings, TV, orgasms – cik daudz dzīves mēs tērējam šīm lietām? Šopings, TV, orgasms – cik daudz dzīves mēs tērējam šīm lietām?  
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.