Ko katrs vīrietis vēlas piedzīvot gultā

Raksts, kurā tika aplūkotas septiņas lietas, ko katra sieviete vēlas piedzīvot gultā, raisīja nopietnu iekšēju diskusiju par to, kāpēc nav pieejams tāds pats profesionāļu sastādīts apkopojums par to, ko vīrietis vēlas piedzīvot gultā. Skaidrs, ka tā ir bijusi nolaidība, jo gultas priekiem ir nepieciešami vismaz divi dalībnieki, jo paštīksmināšanās neskaitās. Tāpēc piedāvājam ieskatu īpaši svarīgās niansēs, lai katrs vīrietis akta noslēgumā būtu sajūsmināts un nekavējoties zvanītu saviem tuvākajiem 87 draugiem un dalītos priekā.
Ko katrs vīrietis vēlas piedzīvot gultā
1
Vīrietim patīk, ka viņam melo, jo tad viņš spēj identificēt partneri ar sevi. Saki viņam, ka viņš ir labākais, vienīgais, vislielākais, seksīgākais un citas muļķības, kuras viņš ikdienā tik bieži nedzird.
Vida Press


Ko katrs vīrietis vēlas piedzīvot gultā
2
Visu laiku labākā mūziķe, kas staigājusi pa zemes virsmu, Teilore Svifta, ir īpaši slavena un zināma ar to, ka viņas kontā ir neskaitāmas dziesmas par traģiskām, neveiksmīgām un bēdīgām attiecībām. Taču viņai nav neviens dziesma par orālā seksa tematiku, tas liek aizdomāties...
Vida Press


Ko katrs vīrietis vēlas piedzīvot gultā
3
Iedrošini savu vīrieti uz lomu spēlēm! Sievietēm bieži šķiet, ka vīrieši sapņo iejusties policista, skolotāja, santehniķa, picu piegādātāja vai kāda cita neveiksminieka ādā, taču patiesība viss ir krietni vienkāršāk. Vīrieši vēlas iejusties fantāziju un lomu lidojumā, kas ir tuvākas viņu interesēm, tāpēc saģērbies pilnā hokeja ekipējumā un noklāj guļamistabas grīdu ar ledu. Garantēts, ka šī rotaļa uzkurinās seksuālo dzīvi.
Vida Press


Ko katrs vīrietis vēlas piedzīvot gultā
4
Drošs sekss ir pats svarīgākais, neskatoties uz to, vai esat precējušies, tikko sākuši tikties vai pēdējās divas stundas izliekaties, ka zināt viens otra vārdus. Par drošu seksu lasa lekcijas, raksta blogus, ir pieejami neskaitāmi informatīvie materiāli, kas stāsta par sekām, ja cilvēki neizsargājas. Tādēļ, lai vīrietis, protams, arī sieviete, būtu pasargāti no visām briesmām, katra dzimumakta laikā ir jānoorganizē vismaz viens profesionāls apsargs no firmas ‘Koblenz’, kurš rūpēsies par drošību.
Vida Press


Ko katrs vīrietis vēlas piedzīvot gultā
5
Vīriešiem patīk agresīvs sekss. Seksa laikā droši drīksti salauzt viņa degunu. Varbūt pat izsit zobu. Skaties pēc situācijas, cik tālu viņš ir gatavs iet.
Vida Press


Ko katrs vīrietis vēlas piedzīvot gultā
6
Nav noslēpums, ka vīrieši ir dzīvniecisku instinktu vadīti. Kad gultas prieki beigušies, iepriecini viņu vēl pēdējo reizi, liekot justies kā īstenam nezvēram. Noliec viņu gulēt dzīvokļa gaitenī uz avīzēm, kā arī atstāj bļodiņā ūdeni, varbūt kādu našķi.
Vida Press
Septiņas lietas, ko katra sieviete vēlas piedzīvot gultā Septiņas lietas, ko katra sieviete vēlas piedzīvot gultā   (17)
10 spēcīgi psihoanalīzes tēva Zigmunda Freida citāti 10 spēcīgi psihoanalīzes tēva Zigmunda Freida citāti   (2)
Ko dietologi tev nestāsta par burgeriem? Ko dietologi tev nestāsta par burgeriem?   (1)
Desmit ieteikumi Latvijas skolu drošības uzlabošanai Desmit ieteikumi Latvijas skolu drošības uzlabošanai   (2)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.