Nīgrā kaķa mokošā ikdiena

Ja tu visu ienīsti, tas, ko vismazāk vēlies, ir doties sabiedrībā un būt nemitīgā uzmanības centrā. Šis scenārijs ir piemeklējis pasaulē slavenāko kaķi - Grumpy cat jeb Nīgro kaķi.
Nīgrā kaķa mokošā ikdiena
1
Savu slavas spozmi Nīgrais kaķis piedzīvoja, kad pēc pāris veiksmīgām bildēm internets pamanīja ar absolūti visu neapmierināto dzīvnieku. Nu jau kaķis ir pacēlis latiņu un dodas savus fanus satikt arī reālajā dzīvē.
Vida Press
Nīgrā kaķa mokošā ikdiena
2
Kaķis ir tieši tik slavens, ka viņa seja tiek izmantota arī reklāmās, piemēram, Berlīnē Nīgrais kaķis bija kampaņas sejas marihuānas legalizācijas protestiem.
AFP/Scanpix


Nīgrā kaķa mokošā ikdiena
3
Tāpat kaķis ir spiests ciemoties dažādos publiskos pasākumos, piemēram, MTV mūzikas balvu pasniegšanā, kas nozīmē ne tikai atrašanos popmūzikas skatuves ‘zvaigžņu’ vidū, bet arī pazemojošus kostīmus uz sarkanā paklāja.
Reuters/Scanpix


Nīgrā kaķa mokošā ikdiena
4
Pie visa vainīga ir dzīvnieka saimnieca Tabata, kura no sava mīluļa nešķiras ne mirkli, neatlaidīgi organizējot aizvien jaunas foto sesijas un tikšanās.
Vida Press


Nīgrā kaķa mokošā ikdiena
5
Kā jau visas zvaigznes, arī Nīgrais kaķis ir sācis iekarot Lasvegasu. Tiesa, jācer, ka Tabata būs gana atbildīga menedžere, un dzīvnieks ‘neiekāps’ pārlieku lielā rokenrolā. Mēs taču nevēlētos, lai viņš pievienojas ’27’ klubiņam.
Vida Press
Kaķu dzīve Ukrainas karā Kaķu dzīve Ukrainas karā  
Mirusi Popija - pasaulē vecākais kaķis Mirusi Popija - pasaulē vecākais kaķis  
Pasaulē skumjākais kaķis - Psc Pasaulē skumjākais kaķis - Psc  
Suns ir rītdienas kaķis Suns ir rītdienas kaķis  
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.