'Playboy' atstātais mantojums - skandāli un ieguvumi

Latvijai ardievas saka žurnāls 'Playboy', kas vēl pēdējo reizi iznāks šī gada decembrī. Tas, protams, ir skumīgs notikums gan izdevuma, gan kailu daiļavu cienītājiem, tāpēc Skats.lv izlēma pagremdēties atmiņās un notikumos, ko 'Playboy' šo četru gadu laikā mums ir atstājis mantojumā.
'Playboy' atstātais mantojums - skandāli un ieguvumi
1
Žurnālu pilnīgi noteikti ar siltām atmiņām prātā paturēs Anna Rozīte, kura kļuva par valsts pirmo ‘Playboy’ meiteni. Šis statuss no vienkārša pagodinājuma viņai ‘pielipa’, kļūstot teju par profesiju - pēc pirmā numura iznākšanas Anna Rozīte vairs nav vienkārši Anna Rozīte. Viņa vēl aizvien ir 'Latvijas pirmā 'Playboy' vāka modele Anna Rozīte'.
Playboy
'Playboy' atstātais mantojums - skandāli un ieguvumi
2
Interesants bija laiks, kad uz mirkli par galveno ‘Playboy’ redaktoru kļuva reklāmists Jurģis Liepnieks. Žurnāla auditorijai un sociālajiem tīkliem noteikti paliks atmiņā, kā viņš priecājās par iespēju fotografēties ar plikām modelēm sniegā. Ļoti žēl, ka Liepnieka karjera numura vadībā sanāca tik īsa - gribētos zināt, ko mēs vēl būtu piedzīvojuši.
Privātais arhīvs


'Playboy' atstātais mantojums - skandāli un ieguvumi
3
Labklājības ministres Ilzes Viņķeles skarbā atklātība jautājumā par zemajām pensijām raisīja neviltotu sašutumu interneta vidē. Cilvēki nelabprāt uztvēra domu, ka padomju laika darba gados veidotais uzkrājums ir ‘virtuāls’ un ir uztverams kā devums citai valstij. Spītējot pensionāru vēlmei redzēt Viņķeli krītam no ministres troņa, savu amatu viņa saglabāja.
LETA


'Playboy' atstātais mantojums - skandāli un ieguvumi
4
Lauris Reiniks satrauca lietuviešus, bildējoties latviešu ‘Playboy’ vākam ar kailu sievieti. Fakts, ka Reiniks bija viens no retajiem vīriešiem, kas beidzot ticis uz elitārā žurnāla vāka, neatspoguļojās ar kaimiņvalsts fanu labvēlību, kā arī kalpoja par pamatu neskaitāmiem dzēlīgiem jokiem.
Playboy


'Playboy' atstātais mantojums - skandāli un ieguvumi
5
Viens no tā saucamās ‘basketbola zudušās paaudzes’ sportistiem - Sandis Valters - ‘Playboy’ intervijā beidzot atklāti komentēja medijos plaši apspriesto basketbolistu dzīvesveidu. Viņš nenoliedza, ka nogalēs krustiņus ievilka teju katrā naktsklubā, kā arī norādīja - būtu muļķīgi noliegt, ka netika lietotas narkotikas.
LETA


Gunta Baško
6
Starp sportistu atklāsmēm ierindojās arī viena no visu laiku labākajām Latvijas basketbolistēm - Gunta Baško-Melnbārde, kura atzina, ka sieviešu basketbolā ir daudz lesbiešu. Mēs, protams, to nojautām, taču šāds apstiprinājums nāca tikai par labu.
F64


'Playboy' atstātais mantojums - skandāli un ieguvumi
7
Latvijā strauju popularitāti ieguva Lingita Lina Bopulu, kura sevi pieteica kā ‘Okartes skatuves’ dziedātāju. Savu atpazīstamību ārpus Latvijas robežām viņa iznesa ar žurnāla palīdzību. Viņa ne tikai tika atzīta par starptautiskā ‘Playboy’ konkursa talantīgāko modeli, bet arī tika pozēt uz Filipīnu izdevuma vāka kopā ar daiļavām no 11 valstīm.
Playboy
Pārtrauc žurnāla 'Shape' izdošanu Latvijā Pārtrauc žurnāla 'Shape' izdošanu Latvijā  
Stilīgas lietas, ko Latvijā pietiekami nenovērtēja Stilīgas lietas, ko Latvijā pietiekami nenovērtēja   (1)
Kā dzīvo cilvēks, kuram ir acīmredzami pārāk daudz naudas Kā dzīvo cilvēks, kuram ir acīmredzami pārāk daudz naudas   (18)
Populāri latvieši, kuri atzinušies narkotiku lietošanā Populāri latvieši, kuri atzinušies narkotiku lietošanā   (49)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.