Prezidentūra tuvojas - mācies atpazīt provokācijas

No 1. janvāra Latvija iegūs pavisam citu skatu pasaules acīs - ar lielu godu varēsim dižoties par Latvijas prezidentūru Eiropas Savienības Padomē. Taču diemžēl tas nes arī zināmu slogu - mūsu drošības iestādes jau laicīgi sākot gatavoties provokācijām, kas 2015. gadā varētu gadīties īpaši aktīvas. Portāla Skats.lv drošības dienesta pārstāvji šim seko līdzi jau ilgāku laiku, tāpēc varam droši teikt - esam novērojuši provokatoru darbību jau sen.
Prezidentūra tuvojas - mācies atpazīt provokācijas
1
Atsakāmies ticēt, ka visu laiku ražīgākais un ievērojamākais latviešu arhitekts Gunārs Birkerts gluži vienkārši radītu nacionālo bibliotēku, kas jau īsi pēc atklāšanas izskatītos netīra un noķēzīta. Šo noteikti ir veicinājuši profesionāli provokatori, lai varētu atspoguļot, ka ievērojamie prezidentūras pasākumi norisinās apkaunojoši netīrā mājā.
DELFI
Artuss Kaimiņš
2
Aizsardzības ministrs Raimonds Vējonis ir norādījis, ka provokācijas ir gaidāmas arī amatpersonu nomelnošanas sakarā. Ir pilnīgi skaidrs, ka tās jau ir sākušās - deputāta Artura Kaimiņa ‘mistiskā trešā persona’, kas aizsāka visu slaveno jampadraci, pilnīgi noteikti bija apzināti iesūtīts aģents. Tāpat arī Ingas Priedes ‘Twitter’ profils noteikti nokļuva naidīgu provokatoru rokās. Līdzīgi kā Veiko Spolīša glāze sulas, ar ko viņš izlēma mieloties pirms sēdās pie stūres.
F64


Viesturs Rudzitis
3
Veiksmīgi no politiķu diskreditēšanas, kas piemeklēja augstāk aprakstītos personāžus, izvairījās Edgars Rinkevičs, kurš labi zinot, ka seksuālās orientācijas kārti provokatori izspēlēs prezidentūras laikā, pasteidzās iznākt no skapja pats. Skats.lv ir aizdomas, ka tieši tāpat viedi un tālredzīgi rīkojās psihoterapeits Viesturs Rudzītis, lai laikus novērstu prezidentūras laikā paredzēto ar sievsišanu saisīto faktu nākšanu gaisā.
Privātais arhīvs


Prezidentūra tuvojas - mācies atpazīt provokācijas
4
Tāpat ir skaidrs, ka mūsu izcilākais spēlētājs Andris Biedriņš no basketbola elites nav pazudis bez ‘ārējo faktoru’ palīdzības. Ir pamats ticēt, ka viņš aizvien spēj pretinieku pie groza atstāt kaunā, kā arī iemest vismaz vienu no četriem soda metieniem. Taču tikai ar mērķi diskreditēt Latvijas vārdu tautās, viņam mākslīgi palīdzēja nokāpt no skatuves.
F64


Eirovīzija, Aarzemnieki, Eirovīzija 2014
5
Latvijas neveiksmju sērija Eirovīzijā arī nevar būt nejaušība. Uzrādīt tik traģiski sliktus rezultātus gadu pēc gada, neskatoties, ka aizsūtām savus izcilākos komponistus un mūziķus, vienkārši nav iespējams. Ir skaidrs, ka nezināmi aģenti pārvirza telefona balsojumu sev par labu.
Publicitātes foto


Prezidentūra tuvojas - mācies atpazīt provokācijas
6
Ar mērķi dezorganizēt satiksmi un veicināt savstarpēju naidu starp riteņbraucējiem, autovadītājiem un gājējiem, provokatori ir pielikuši savu pirkstu arī pie slikti izplānotajiem velosipēdistu celiņiem.
DELFI Репортер


Kristīne Trušinska, tv zvaigzne
7
Mums nezināmu iemeslu dēļ aģenti nevēlējās piedzīvot Kristīnes uzvaru šovā ‘TV Zvaigzne’, tāpēc pret viņu tika izmantoti absolūti visi līdzekļi, piespēlējot reizē ģimenes pieaugumu un traģisku slimību, tādējādi pilnībā nodrošinoties pret viņas turpmāko dalību raidījumā.
DELFI
Piecas dīvainākās valdības apmaksātās profesijas Ķīnā Piecas dīvainākās valdības apmaksātās profesijas Ķīnā   (3)
Septiņas neierastas un pretrunīgas žurnāla 'Time' gada cilvēka izvēles Septiņas neierastas un pretrunīgas žurnāla 'Time' gada cilvēka izvēles  
Nu, moins: Nepelnīti aizmirsti un čoini slengi, ko nelieto jaunā paaudze Nu, moins: Nepelnīti aizmirsti un čoini slengi, ko nelieto jaunā paaudze   (39)
Ivars Kalniņš Sieviešu sišanas tradīcijas Latvijā - populārākie piemēri   (27)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.