Senlatviešu metodes straujai dzīves uzlabošanai

Gara spēks, ezotērika un strukturēts ūdens - tie ir tikai daži piemēri tam, kā mēs ikdienā izmisīgi meklējam risinājumus dzīves kvalitātes uzlabošanai. 'Skats.lv' redakcija uzskatīja par svētu pienākumu izglītot lasītāju par ikdienā sastopamajām lietām, kurās slēpjas maģisks un kosmisks spēks, kam ir potenciāls izmainīt katra lepna latvieša dzīvi. Šīs ir mūsu sentēvu metodes, kuras adaptētas modernajam latvietim, lai tuvinātu viņu panākumiem un mūžīgai laimei.
Senlatviešu metodes straujai dzīves uzlabošanai
1
Kā sevi aizsargāt no ļaunām enerģijām? Savā pastkastē ievietot rūgušā kazas pienā mērcētas kartupeļu mizas, lai atgaiņātu ļaunus sūtījumus, piemēram, kredītreformas vēstules, siltuma parāda rēķinus un lielveikalu avīžu bukletus. Ņemiet vērā, ka kazas pienam ir jābūt slauktam no grūtas kazas, pretējā gadījumā varat piesaukt ļaunos garus un nepatīkamu smaku kāpņu telpā.
Vida Press


Senlatviešu metodes straujai dzīves uzlabošanai
2
Kā atrast savu īsto mīlestību? Pirms spēlēt ‘Tinder’, pirkstus mērcēt bērzu sulā, kura pirms tam ir trīs dienas noturēta kļavas ēnā. Ticējums un prakse vēsta, ka tas palielina ‘matchu’ skaitu ar jumpravām.
LETA


Senlatviešu metodes straujai dzīves uzlabošanai
3
Kā būt labākam sabiedrības loceklim? Pirms došanās gulēt, uz datora klaviatūras novietot ‘Dimdiņkāpostus’, kuri pirkti ar 5 eiro banknoti, vērstu ar Eiropas karti uz leju. Ja naudas nodošanas process izdarīts pareizi, tad pa nakti pie datora būs šiverējies labais gariņš ‘Valodiņš’, kurš būs izlabojis tavus ziņu portālu komentārus, lai tajos būtu salikti komati un tie būtu gramatiski pareizi.
LETA


Senlatviešu metodes straujai dzīves uzlabošanai
4
Kā atgriezt Rīgas ‘Dinamo’ atpakaļ uz uzvaru takas? Tev ir jābūt krietnam ‘Dinamo’ fanam jau trešajā paaudzē. Kopā ar tēvu un vectēvu mēneša pirmajā trešdienā ir jādodas uz arēnu ‘Rīga’, kur tieši pusnaktī jāsāk tai skriet apkārt pretēji pulksteņrādītāja virzienam, skandējot buramvārdus ‘Cipuli, Cipuli, iemet vienu ripuli’.
LETA


Senlatviešu metodes straujai dzīves uzlabošanai
5
Kā pasargāties no raganām un burlakiem, dodoties uz deju vakaru ‘Roķenē’? Lai klāt neliptu šie šķērsu gaisu skrējēji, deju placī atrodies tikai, kad ap kaklu aplikta branga zirņu virtene. Nedrīkst aizmirst, ka tās īstenais spēks sevi pierādīs vien tad, ja tā būs darināta augusta pilnbriedā, kad pār labības lauku būs lidojusi vientuļa dzērve.
Vida Press


Senlatviešu metodes straujai dzīves uzlabošanai
6
Kā uzzināt atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem? Katra mēneša otrajā ceturtdienā, pusstundu pirms pusnakts, folkkluba ‘Ala’ platākajā spogulī trīs reizes aizvērtām acīm un iedegtu skaliņu jāsaka ‘Staburag, atsedzies!’. Tad spogulī parādīsies Kārlis Ulmanis un tu varēsi viņam uzdot vienu jautājumu saistībā ar ‘Parex’ bankas lietu.
LETA


Senlatviešu metodes straujai dzīves uzlabošanai
7
Kā izvairīties no pienākumiem un atbildības? Kad alimentu žņaugs neļauj elpot, zem spilvena jāpaliek saulgriežos miruša zirga krēpes, lai taptu svabads no šī jūga. Jābūt uzmanīgam, jo, ja zirgs būs aizgājis bojā pēc saulgriežiem, tad nāksies maksāt divtik.
Vida Press
Septiņi vienkārši soļi, kā ātri atveseļoties no saaukstēšanās Septiņi vienkārši soļi, kā ātri atveseļoties no saaukstēšanās   (5)
Kā salabot Latvijas demogrāfiju Kā salabot Latvijas demogrāfiju   (3)
Iespējamie kandidāti Latvijas hokeja izlases galvenā trenera amatam Iespējamie kandidāti Latvijas hokeja izlases galvenā trenera amatam   (1)
Tikumības sardzē: ko Bībele sniedz latviešu dzīvesdziņai Tikumības sardzē: ko Bībele sniedz latviešu dzīvesdziņai   (43)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.