Septiņi latviešu nāves grēki: Ceļš uz elli

Kristietībā ir definēti septiņi nāves grēki: iekāre, negausība, mantkārība, slinkums, dusmas, skaudība un lepnība. Visiem skaidrs, ka nevienu, kaut puslīdz normālu latvieti, šādas lietas nebiedē un neuztrauc, jo tādās nekrietnības mūsu tautai nepiedien. Mums ir pašiem savi, īpašie nāves grēki, par kuru īstenošanu latvietis nonāk latvieša ellē.
Septiņi latviešu nāves grēki: Ceļš uz elli
1
Ātrs un ērts veids, kā nonākt latviešu ellē, ir vēlēšanu dienā - bez nekādiem sirdsapziņas pārmetumiem doties uz tuvāko vēlēšanu iecirkni un atdot savu četrus gadus marinēto balsi par ‘Saskaņu’. Nav pat svarīgi, vai kādam ieliec mīnusiņu, jo tas nemaina lietas būtību.
LETA


Septiņi latviešu nāves grēki: Ceļš uz elli
2
Protams, ka nav jāapmeklē katri Vispārējie latviešu Dziesmu un Deju svētki, dzīve ir gara un to ir daudz. Taču pēc Higsa bozona atklāšanas noskaidrojās, ka latvietim latviešu elle draud, ja dzīves laikā nav apmeklēti vismaz 95% šo svētku.
LETA


Septiņi latviešu nāves grēki: Ceļš uz elli
3
Gauži slikts liktenis var izvērsties tad, ja 11. novembrī indivīds noslinko un neiededz plošku pie centrālā valsts raudu mūra krastmalā vai arī kādā reģionālajā raudu nodaļā, kas tobrīd ir ērtāk sasniedzama.
LETA


Septiņi latviešu nāves grēki: Ceļš uz elli
4
Tev ir 40 gadi un tu neesi iestājies nevienā partijā? Kauns un negods pār tevi un tavu ģimeni! Ja tu neesi iestājies politiskā partijā līdz šim vecumam un gādājis par Latvijas ceļu pretim izaugsmei, tas ir papildus iegansts, lai tevi iemestu ellē kopā ar pārējiem burlakiem.
LETA


Septiņi latviešu nāves grēki: Ceļš uz elli
5
Ja kaut reizi esi skatījies ‘Jauno vilni’ vai, nedod Dievs, esi pat apmeklējis, rēķinies ar īpaši neērtu vietu autobusā (uz elli, protams).
LETA


Septiņi latviešu nāves grēki: Ceļš uz elli
6
Ja pie tavas sienas nebūs Vairas Vīķes-Freibergas bilde, kura būs novietota pretīm Kārļa Ulmaņa foto, tad rēķinies ar lietuvēna dakšu dibenā. Novāc ģimenes bildes un atbrīvo vietiņu patiesi svarīgām lietām.
LETA


Septiņi latviešu nāves grēki: Ceļš uz elli
7
Sava ‘Draugiem.lv’ profila izdzēšana ir uzskatāma par dvēseles un latvisko vērtību apgānīšanas augstāko izpausmi, kam piekrīt arī ezotēriķi, fitnesa eksperti un vegāni. Drīzumā raksts, kurā mēs tevi iepazīstināsim ar visu, kas tevi sagaida ‘latviešu ellē’.
LETA
Ģeniālas idejas, kā Rīgas 'Dinamo' padarīt par labāko komandu Ģeniālas idejas, kā Rīgas 'Dinamo' padarīt par labāko komandu   (2)
Ko dietologi tev nestāsta par burgeriem? Ko dietologi tev nestāsta par burgeriem?   (1)
Ko katrs vīrietis vēlas piedzīvot gultā Ko katrs vīrietis vēlas piedzīvot gultā   (14)
Izziņotas iespējamās demogrāfijas ministrijas struktūrvienības Izziņotas iespējamās demogrāfijas ministrijas struktūrvienības   (5)
Desmit ieteikumi Latvijas skolu drošības uzlabošanai Desmit ieteikumi Latvijas skolu drošības uzlabošanai   (2)
Kā patiesībā atbildēt uz darba intervijas jautājumiem Kā patiesībā atbildēt uz darba intervijas jautājumiem   (6)
Septiņi padomi, kā iepatikties draudzenes tēvam Septiņi padomi, kā iepatikties draudzenes tēvam   (3)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.