Septiņi padomi, kā iepatikties draudzenes tēvam

Daudziem vīriešiem, neskatoties uz viņu vecumu, grūtākā daļa attiecībās ir iepazīšanās ar mīļotās vecākiem, īpaši tēviem. Laiki ir mainījušies, taču vērtības nav zudušas - iepatikties šai specifiskajai cilvēku klasei ir ļoti sarežģīti, taču tas nav neiespējams, ja stingri tiek ievēroti sniegtie padomi.
Septiņi padomi, kā iepatikties draudzenes tēvam
1
Nes draudzenes tēvam dāvanas! Pieņem viņu kā dominējošo alfa tēviņu ciltī, tādējādi sevi pozicionējot nedaudz zemākā, taču krietni drošākā statusā. Ieteikumi dāvanām: briedis, trusis, degvīns ‘Russkij Standart’, kā arī dažas paipalu olas. Tā tu pieradīsi, ka tevī ir izdzīvošanai nepieciešamie mednieka instinkti un dominējošais alfa jutīsies drošāk par savu meitu.
Vida Press


Septiņi padomi, kā iepatikties draudzenes tēvam
2
Nekādā gadījumā nepieskaries meitai viņa klātbūtnē. Tēvs to var uztvert kā draudu un dominances apšaubīšanas izaicinājumu. Ieturi intīmās zonas distanci no meitas, pat īsti neveidojot acu kontaktu. Pieskarties vari meitas mātei, lai iepazītos vai paspiestu roku, taču tālāk iet nav vēlams.
Vida Press


Septiņi padomi, kā iepatikties draudzenes tēvam
3
Nekautrējies tēvam prasīt padomu kādā sadzīvē svarīgā jautājumā. Tēviem patīk, ja paralēli kopas galvenajam viņu uztver arī kā cilts vecāko un gudrāko, kurš var nodot savu pieredzi. Konsultējies ar santehniku saistītās problēmās vai grīdas maiņā, centies izvairīties no frāzēm kā ‘caurumu aizpildīšana’. Viņš to var uztvert nepareizi.
Vida Press


Septiņi padomi, kā iepatikties draudzenes tēvam
4
Tava draudzene jau zina, ka brīvajā laikā nodarbojies ar repošanu, viņa ir noklausījusies divas tavas dziesmas, taču tev saka, ka viņai patīk viss albums, kuram pusgada laikā jau ir veseli 767 klausījumi portālā ‘Soundcloud’. Viņas tēvs tik saprotošs nebūs, nekādā gadījumā, stāstot par saviem hobijiem, nesaki, ka viens no tiem ir reps. Izdomā sev jaunu hobiju - makšķerēšana, basketbols vai paipalu audzēšana.
Vida Press


Septiņi padomi, kā iepatikties draudzenes tēvam
5
Agri vai vēlu tu nonāksi situācijā, kad vēlēsies sarunā iestarpināt savu viedokli un atziņas, dalīties ar agrāk pieredzēto. Tas nav slikti, taču nekādā gadījumā neizspēlē šo kārti pārlieku ātri. Runā tikai tad, kad esi uzrunāts. Iemācies norīt savu viedokli, lai cik ļoti tu par to būtu pārliecināts, citādi visas pūles, kas ieguldītas brieža ķeršanā un paipalu olu lasīšanā, būs vējā ātrāk kā atnestais 'Russkij Standart'.
Vida Press


Septiņi padomi, kā iepatikties draudzenes tēvam
6
Kad lielākā daļa tematu būs iztirzāti, tu jutīsi kā saruna sāk mērķtiecīgi virzīties uz politisko procesu iztirzāšanu. Neskatoties uz to, ka gan tava, gan tēva politiskā izpratne ir balstīta uz Strautmanes un Liepnieka 'Twitter' profilu saturu, necenties nostāties pretējā frontes pusē. Ja viņam patīk 'Vienotība' - tu par 'Vienotību' balsoji jau tad, kad tā vēl bija 'Jaunais laiks'. Ja viņam patīk 'Saskaņa' - tad tavās acīs Rīga ir Eiropas pērle, ja viņš ir 'Nacionālās apvienības' fans, tad piecelies, pasaki paldies par mielastu un lēnām virzies uz izeju. No rīta pamet draudzeni un vairs necel viņai klausuli.
Vida Press


Septiņi padomi, kā iepatikties draudzenes tēvam
7
Pasaki viņam, ka esi gejs. Viņam tas nepatiks, taču viņš tevi pieņems kā savas meitas labāko draudzeni un tu būsi iemantojis viņa uzticību. Citu variantu nav!
Vida Press
Septiņi vienkārši soļi, kā ātri atveseļoties no saaukstēšanās Septiņi vienkārši soļi, kā ātri atveseļoties no saaukstēšanās   (5)
Praktiski padomi, kā pareizi 'stalkot' meiteni sociālajos tīklos Praktiski padomi, kā pareizi 'stalkot' meiteni sociālajos tīklos   (1)
10 mīti par slimošanu, ar kuriem mūs māna kopš bērnības 10 mīti par slimošanu, ar kuriem mūs māna kopš bērnības   (2)
Kur un kā nedrīkst fotografēties nekādā gadījumā Kur un kā nedrīkst fotografēties nekādā gadījumā   (5)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.