Virtuozie un pasaulē pazīstamie mūziķi, kuri 'iekrita' ar fonogrammas izmantošanu

Vēlā svētdienas pievakarē Latvijas melomānus satrauca negaidīts pavērsiens - virtuozais sitamo instrumentu pavēlnieks Guntars Račs uz raidījuma 'Supernova 2015' skatuves dziedāja uz fonogrammas. Kaut arī daudzi uzskata šo par neticamu pazemojumu cilvēkam, kurš žūrijā atļaujas vērtēt citus, Skats.lv vēlējās norādīt, ka līdzīgas problēmas ir piemeklējušas arī citus pasaulē pazīstamus māksliniekus.
Virtuozie un pasaulē pazīstamie mūziķi, kuri 'iekrita' ar fonogrammas izmantošanu
1
Skats.lv apkopoja dažus leģendārus, kolorītus un uzskatāmus piemērus - dziedāšana uz fonogrammas pasaules mēroga izpildītājiem reizi pa reizei ir ierasta prakse. Tiesa, nevaram ne noliegt, ne apstiprināt, ka daļa no sarakstā minētajiem popularitāti ir guvuši pateicoties šiem 'YouTube' video.
Publicitātes foto

Kāds pazīstams ārvalstu solists populāra TV šova noslēgumā neviļus neatpazina mikrofona apakšu.

Kādā meksikāņu mūzikas festivālā publikas iemīļotais dīdžejs imitē dziesmu miksēšanu uz aparatūras, kas nav ieslēgta. Cītīgi vērojot, var konstatēt, ka tai nemaz nav elektrības vada.

Savus portugāļu fanus šokēja mākslinieks, kurš nespēja izpildīt vienīgo fonogrammas nosacījumu - neizmest no rokām mikrofonu.

… un tad vēl ir arī otrs 'vienīgais fonogrammas nosacījums' - nenokrist no skatuves.

Eirovīzijas rūdījumu saņēmusī supergrupa 'Lordi' pasākuma kvalitātes latiņu allaž ir turējusi godā, taču pavisam nelāgi gadījās kādā dzīvajā koncertā, kur 'uzkārās' dzīvā uzstāšanās. 

Pieci mākslinieki, kuri ienīda savus slavenos mākslas darbus Pieci mākslinieki, kuri ienīda savus slavenos mākslas darbus  
Vai kāds vēl atceras šo dziesmu? Vēsturisku mūzikas video izlase Vai kāds vēl atceras šo dziesmu? Vēsturisku mūzikas video izlase   (4)
Nostalģiskie grāvēji: dziesmas, kas dominēja radio latviešiem nozīmīgu datumu laikā Nostalģiskie grāvēji: dziesmas, kas dominēja radio latviešiem nozīmīgu datumu laikā   (4)
Latviešu mīļākās dziesmas - Muzikālās bankas 14 gadu uzvarētāji vienuviet Latviešu mīļākās dziesmas - Muzikālās bankas 14 gadu uzvarētāji vienuviet   (1)
St. Pauli - prostitūtu un narkotiku midzenis, kur uzauga Bītli St. Pauli - prostitūtu un narkotiku midzenis, kur uzauga Bītli   (6)
Lieliski un mazāk lieliski mākslas darbi skolēnu kladēs Lieliski un mazāk lieliski mākslas darbi skolēnu kladēs   (3)
Ne gluži villa, kur dzīves nogali aizvadīja 'Pink Floyd' dibinātājs Ne gluži villa, kur dzīves nogali aizvadīja 'Pink Floyd' dibinātājs   (1)
Cilvēki, kuri mēģināja strādāt dzērumā Cilvēki, kuri mēģināja strādāt dzērumā   (6)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.