Desmit lietas, kas bija stilīgas 2006. gadā

Desmit gadu laikā spēj notikt radikālas izmaiņas sabiedrībā, popkultūrā, modē, mūzikā un mūsos pašos. Piedāvājam desmit lietas, kuras bija stilīgas pirms desmit gadiem, taču to vietai ir jāpaliek mūsu atmiņās kā 'vecajiem, labajiem laikiem'. Lūdzu, neatgriežam tās modē.
Desmit lietas, kas bija stilīgas 2006. gadā
1
Zemā vidukļa džinsi ar paplašinātiem staru galiem. Šo modi sāka ievazāt Kristīna Agilera un Britnija Spīrsa tālajā 2002. gadā, taču tā turpinājās vēl labu laiku, līdz cilvēki aprada ar ‘skinny jeans’. Jāatzīst, ka šīs ir vienas reti neglītas bikses un tev vai tavai draudzenei nav attaisnojums tās valkāt, ja nu vienīgi jūs esat no Vengaboys kolektīva.
Vida Press


Desmit lietas, kas bija stilīgas 2006. gadā
2
Miks Ozoliņš un MTV Latvija. Neviens nedomāja, ka piedzīvos dienu, kad MTV atvērs savu filiāli Baltijā, adaptējot savas populārākās televīzijas programmas mūsu auditorijai. Ja Žanete Skarule mūsu prātos un sirdīs palika, kā atraktīva, smaidīga un jauka meitene, tad Miks Ozoliņš regulāri parādas mūsu 'Facebook' laika joslās kā sastāvadaļa no finanšu piramīdām. Nemaz nerunājot par pašpasludinātu pavedināšanas guru.
LETA


Desmit lietas, kas bija stilīgas 2006. gadā
3
Pirms mēs kolektīvi sākām sekot līdzi Kardašjanu ģimenes gaitām (ar Kimu priekšgalā), mums jāatgādina sev, ka oriģinālā Kima Kardšajana bija Parisa Hiltone. Sabiedrības dāma, dziedātāja, modes ikona, modele, realitātes šovu zvaigzne un jaunu meiteņu ideāls visā pasaulē.
Vida Press


Desmit lietas, kas bija stilīgas 2006. gadā
4
Puišu grebenes. Mēs šeit nerunājam par panku grebenēm, bet par lakstaugiem līdzīgajiem veidojumiem uz zēnu galvām, kuri tika ieziesti ar labāko matu želeju, tad savienotas kopā ar gaiši zilām džinsu biksēm un rozā kreklu vai džemperi. Ausis papildināja ‘blingu’ auskari.
RIA Novosti/Scanpix


Desmit lietas, kas bija stilīgas 2006. gadā
5
Atveramie telefoni. Jā, noteikti atminaties – tas bija laikos, kad firmas 'Nokia' telefons vēl skaitījās stilīgs. Pamazām tirgū sāka ienākt 'Motorola' un Stīvs Džobss vēl nebija radījis 'iPhone'. Atveramais telefons simbolizēja spēku, pārliecību un veiksmi, kā arī 240 latu lielu kredītu.
Publicitātes foto


Desmit lietas, kas bija stilīgas 2006. gadā
6
Mīkstie treniņtērpi savu laiku ir nokalpojuši un to vieta ir kartupeļu talkas apģērbu līnijā. Protams, ka tā bija viena no veikala 'BIK BOK' ejošākajām precēm, kā arī pat dažos klubos varēja iemānīties ar tādu mugurā, bet laiki ir mainījušies un šis vairs nav pieņemami.
Vida Press


Desmit lietas, kas bija stilīgas 2006. gadā
7
'iPod nano'. Paskaties uz sevi – baltās austiņas, zaļas krāsas 'iPod' un viss gluži kā ārzemju filmās un reklāmās. Tu esi neapturams. Tev ir mazs displejs un 'Apple' tehnika. Savās pirmās attīstības stadijās, šis bija spēcīgs ierocis, ar ko atstāt iespaidu, līdz 'Nano' laika gaitā evolucionēja par 'iPod touch'. Ja tev šāds vēl ir saglabājies, tad nemet ārā, jo pēc 20 gadiem varēsi to pārdot īstiem 'Apple' faniem.
Vida Press


Desmit lietas, kas bija stilīgas 2006. gadā
8
Pīrsingi nabā. Šis nav ne praktiski, ne seksīgi. Dzirdēti neskaitāmi šausmu stāsti par izrautiem pīrsingiem seksa laikā. Ja tavai draudzenei vēl ir pīrsings nabā, tad visdrīzāk, ka dosies uz cietumu, jo viņai ir 14 gadi.
Vida Press


Desmit lietas, kas bija stilīgas 2006. gadā
9
Ķekava un Jaunmārupe piedzīvoja neparastu ekonomisko uzplaukumu, jo neviens Rīgas klubs nestāvēja blakus pirtīm. Bariņš jauniešu, aptuveni skaitļos no 15 līdz 25, noīrēja pirti, lai tajā varētu nodarboties ar disku atskaņošanu no mūzikas centriem, kā arī ar lētu alkoholisko dzērienu lietošanu un kolektīvu gulēšanu uz dīvāniem.
LETA


Desmit lietas, kas bija stilīgas 2006. gadā
10
Portāls 'Face.lv'. Tagad, kad sekmīgi noritējusi globalizācija un visa pasaule kļūst aizvien vienotāka (izņemot Ziemeļkoreju), mēs kopīgi esam atdevušies gigantiem kā 'Twitter', 'Facebook', 'Instagram', 'Snapchat' u.c., taču pirms eksistēja šis – vai kāds atminās 'Face.lv'? Jā, to pašu rozā saitu, kurā balsojumi par bildēm un profiliem ģenerēja mākslīgu popularitātes koeficentu. Tas bija pilns ar jauniešiem, kuri sevi centās pierādīt citu pusaudžu acīs, ar ‘vissaldākajām’ bildēm, kādas vien Latvijas interneta plašumos atrodamas. Laiki mainījušies, un šodien neviens normāls cilvēks neatceras par agrāk populārajiem bērniem.
Publicitātes foto
Ceļojums laikā: bildītes ar tipisku padomju laika sadzīvi Ceļojums laikā: bildītes ar tipisku padomju laika sadzīvi   (3)
Toreiz un tagad – sadzīve, nauda, paradumi un tehnoloģijas Toreiz un tagad – sadzīve, nauda, paradumi un tehnoloģijas  
Kādu nākotni mums paredzēja slavenais fantasts Žils Verns? Kādu nākotni mums paredzēja slavenais fantasts Žils Verns?   (2)
2000. gads: "Kamera telefonā? Kas vēl nebūs!" 2000. gads: "Kamera telefonā? Kas vēl nebūs!"   (4)
Jutekliska daile: 'Amoralle' prezentē jauno kolekciju Jutekliska daile: 'Amoralle' prezentē jauno kolekciju  
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.