Angelas Merkeles neveiksmju sērija

Vācijas kanclere ir pazīstama kā dāma, kura ikdienā nēsā bikses un spēj iedvest bailes ar savu stingro dūri. Tomēr reizi pa reizei arī viņai liktenis met izaicinājumus, pārbaudot pacietības un fizisko spēju limitus. Tuvojoties Angelas Merkeles Latvijas vizītei, Skats.lv apkopojis pēdējo gadu skaļākos skandālus, kas Merkelei atnesuši virkni galvassāpju.
Angelas Merkeles neveiksmju sērija
1
Angela Merkele 2012. gada februārī piedzīvoja situāciju, kurā bija spiesta demonstrēt savu savaldību - īsi pirms tosta teikšanas un kāpšanas uz skatuves, 21 gadu vecs viesmīlis kancleri no aizmugures visnotaļ apjomīgi aplēja ar alu. Merkelei šo izdevās ļoti prasmīgi ignorēt. Ņemot vērā, ka Vācija ir izteikta alus tauta, iespējams, viņai tas pat patika.
AP/Scanpix
Angelas Merkeles neveiksmju sērija
2
Nelaikā paparaci pieķēra Merkeli peldoties baseinā. Laikā, kad Kipras finanšu krīze bija sasniegusi savu augstāko punktu, Vācijas kanclere norobežojās no notikumiem un devās atpūsties uz kādu Itālijas viesnīcu, kur neapzināti pozējusi paparaci.
Reuters/Scanpix


Angelas Merkeles neveiksmju sērija
3
Angela Merkele ir pazīstama ar īpašu neiespringšanu uz apģērba izvēli. Tā, piemēram, viņa 2012. gadā ieradās uz Eiropas vecāko mūzikas festivālu - Vāgnera festivālu - tērpusies kleitā, kas viņai mugurā bija jau pirms vairākiem gadiem. Tas šokēja Vācijas tautu, kas vēl ilgi nespēja pārdzīvot notikušo, un meklēja skaidrojumus šādam notikumam.
Reuters/Scanpix


Angelas Merkeles neveiksmju sērija
4
Vladimira Putina un Angelas Merkeles kopīgo vizīti Vācijā iztraucēja četras puskailas sievietes, kuras metās virsū Krievijas līderim, izkliedzot dažādus rupjus saukļus. Nav zināms, vai Merkele atvainojās Putinam, taču savā ziņā nav jau par ko - no vienas puses būtu kauns sūdzēties par sagaidīšanu ar kailu meiteņu armiju.
AP/Scanpix


Angelas Merkeles neveiksmju sērija
5
Teju vienlaicīgi ar traģisko Mihaila Šumahera negadījumu, arī Angela Merkele pēc slēpošanas nokļuva slimnīcā. Kanclere bija lauzusi gūžu, kas vairākas nedēļas amatpersonai liedza pamest gultas režīmu. Viņa gan pēc iespējas ilgāk šo negadījumu centās noklusēt.
Reuters/Scanpix


Angelas Merkeles neveiksmju sērija
6
Angela Merkele Vācijā gluži nav tā atpazīstamākā modes ikona, taču tas neliedza kādai apakšveļas kompānijai nākt klajā ar saukli ‘valstij vajag jaunu apakšveļu!’ un uz saviem reklāmas plakātiem izmantot fotošopētu Merkeles foto ar ietekmīgo politiķi tērptu vien krūšturī un apakšbiksēs.
AFP/Scanpix


Angelas Merkeles neveiksmju sērija
7
Tā kā Angela Merkele nākamnedēļ viesosies Latvijā, varam tikai minēt, kas aizraujošs Vācijas amatpersonu sagaidīs šeit.
Valsts kanceleja
Pasaules līderi, kuri viesojušies Latvijā Pasaules līderi, kuri viesojušies Latvijā  
LieneCandy Opacā! Latvijas mediju virsraksti, ar ko nenošaut garām  
Seši selfiju nāves gadījumi Seši selfiju nāves gadījumi   (4)
Kā vienkāršie ļaudis 'Jaunajā vilnī' uz bagātajiem glūn Kā vienkāršie ļaudis 'Jaunajā vilnī' uz bagātajiem glūn  
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.