Cilvēki, kuri mēģināja strādāt dzērumā

,
Vēlme apvienot atpūšanos un darbu bieži vien nenoved pie labiem rezultātiem, uzmanības centrā šad tad nonākot dažādu profesiju pārstāvjiem, kuri savus pienākumus ir centušies pildīt dzērumā. Skats.lv apkopoja dažus skaļākos notikumus, kas ietver darbu un alkoholu.
Cilvēki, kuri mēģināja strādāt dzērumā
1
Katra sevi cienoša rokzvaigzne vismaz kādu reizi uz skatuves ir kāpusi alkohola reibumā - galu galā pie saspringtā mūziķa grafika, kas paredz ceļošanu no vienas skatuves uz otru, tikšanos ar faniem un grūpijām, ir grūti skaidrā noturēt stabilu psiholoģisko stāvokli. Gribas domāt, ka arī Andris Kivičs gluži vienkārši paslīdēja zem šī morālā zvaigžņu sloga, kad ‘Ezīšfestā’ viņa uzstāšanos priekšlaicīgi piebeidza apkalpojošais personāls.
Youtube Ekrānšāviņš
Cilvēki, kuri mēģināja strādāt dzērumā
2
Rakstisku brīdinājumu par iespējamo atrašanos darbā alkohola reibumā saņēma arī Saeimas deputāts Nikolajs Kabanovs. Saskaņas centra deputāts vairākkārt norādīja, ka pārmetumi par alkohola reibumu esot nevietā, jo tos vairs neviens nevar pierādīt ne juridiski, ne tehniski. Tomēr daudz lielākas aizdomas par dīvaino izturēšanos un nevēlēšanos atbildēt uz žurnālistu jautājumiem par alkohola lietošanu, rastos tad, ja Kabanovs tiešām nebūtu bijis dzērumā.
Kadrs no video


Cilvēki, kuri mēģināja strādāt dzērumā
3
Alkohols ir minēts arī Bībelē - būsim reāli, Jēzus galu galā pārvērta ūdeni vīnā. Acīmredzot, šo triku savulaik būs atklājis un izmēģinājis arī katoļu priesteris Juris Zagorskis. Vienīgā atšķirība ir tāda, ka nekur nefigurē apgalvojums, ka Jēzus uz pašvaldības policijas lūgumu uzrādīt dokumentus būtu atbildējis ar lamām, iemidzis aizslēgtā ‘mersī’ un, pēc policista sankcionētas mašīnas stikla izsišanas, kliedzis ‘rokas nost, es esmu Romas katoļu baznīcas priesteris!’ un solījis izrēķināties.
AP/Scanpix


Cilvēki, kuri mēģināja strādāt dzērumā
4
Divas Jūrmalas tiesas tiesneses, Solvita Glaudāne un Biruta Horuna (attēlā), iespējams, neizturēja savu blīvo darba grafiku, kā rezultātā izlēma nedaudz aizmirsties bohēmiskā noskaņā. 2013. gada 26. un 27. februārī abas dāmas darbā ieradās tik lielā alkohola reibumā, ka, pēc aculiecinieku stāstītā, vienai no viņām esot bijis jāpalīdz pārvietoties. Abas bohēmistes kā sodu saņēma algas samazinājumu par 20% uz vienu gadu.
LETA


Cilvēki, kuri mēģināja strādāt dzērumā
5
Visnotaļ pazemojoša nedēļas nogale izdevās Austrālijas spīdveja zvaigznei Dārsijam Vordam, kurš augustā ieradās uz Latvijas ‘Grand Prix’ izcīņu Daugavpilī, lai cīnītos par svarīgu uzvaru, taču mājās devās ar 3000 eiro naudas sodu un Starptautiskās Motosporta federācijas paziņojumu, kurā Vordam tiek aizliegts piedalīties sacensībās. Viņš uz startu ieradās ar 0,1 promili vairāk nekā ir atļauts.
Darcy Ward Facebook


Cilvēki, kuri mēģināja strādāt dzērumā
6
Fiziska un emocionāla pārslodze bija iemesls, kāpēc skatītājiem Dailes teātrī izdevās redzēt režisora Dž. Dž. Džilindžera izrādi ‘Marija Stjuarte’ ar vienu no vadošajiem aktieriem, Andri Bērziņu, alkohola reibumā. Tiesa, ne visu izrādi, jo pēc pirmā cēliena tā tika pārtraukta. Tomēr pēc šī gadījuma Andrim Bērziņam, šķiet, dzīve ir gājusi uz augšu, un pat, ja viņš ir parādījies publikas priekšā alkohola reibumā, neviens to nav pamanījis.
F64


Cilvēki, kuri mēģināja strādāt dzērumā
7
Savukārt zagļiem darbs burtiski paredz alkohola lietošanu - Latvijas slavenākais telefonu atsavinātājs Gunča tieši kopīgas iedzeršanas laikā bija noskatījis savu upuri. Laimīgas sagadīšanās rezultātā sabiedrība kļuva par lieciniekiem, kā viss galu galā beidzās laimīgi, taču mācība paliek - ja Gunča aicina iedzert, tad noteikti ir jāpieskata savas mantas.
Edart TV ekrānšāviņš
Padomi modernākai un ekstrēmākai sēņošanai Padomi modernākai un ekstrēmākai sēņošanai   (3)
Kad skola tikai traucē - neizglītotie ģēniji un miljonāri Kad skola tikai traucē - neizglītotie ģēniji un miljonāri   (4)
Padomi: kas jādara, lai ievilktu meiteni gultā Padomi: kas jādara, lai ievilktu meiteni gultā   (17)
1. septembris - 'Titānika' noslēpumu krišanas diena 1. septembris - 'Titānika' noslēpumu krišanas diena   (2)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.