Gada svarīgākais pirkums: plānotāju bums Latvijā

Tuvojoties gada mijai, starp svarīgākajiem uzdevumiem ir ideālā plānotāja atrašana nākamajam gadam. Tas ir atbildīgs un sarežģīts process, jo, kā nekā, ar izvēlēto bloknotu būs jāsadzīvo visu nākamo gadu. Dienu dienā un bez iespējas gada vidū paziņot, ka tas nav attaisnojis cerības, tāpēc tiks nomainīts ar citu modeli.
Gada svarīgākais pirkums: plānotāju bums Latvijā
1
Par laimi mums visiem, pašmāju radošie prāti šogad piedāvā īpaši bagātīgu plānotāju klāstu, kurā sev piemērotāko atradīs ikviens. Īpaši tie, kuri novērtē latviešu dizainu un dažādus darinājumus ar latvju rakstu zīmēm. Lai neapjuktu piedāvājumā, "Skats" piedāvā savu, pilnīgi subjektīvo, Latvijā darināto plānotāju izlasi.
Publicitātes foto
Gada svarīgākais pirkums: plānotāju bums Latvijā
2
Lai jaunajā gadā ne uz brīdi neaizmirstu savu nacionālo piederību, sarūpēts plānotājs "Letiņš". Tas, kā teikts aprakstā, tapis, balstoties "sajūtās par mūsu Latviju, mājām, ģimeni, mūsu košajiem gadalaikiem, skaistajiem svētkiem un vienreizējām tradīcijām". Īpašs bonuss – "sajūtīgas" izkrāsojamas ilustrācijas un atgādinājumi par daudziem Latvijas festivāliem un pasākumiem. Cena – 22 eiro (dāvanā Smaržeklis ar smaržu), atrodams "Smarzeklis" feisbuka lapā.
Facebook.com/smarzeklis/


Gada svarīgākais pirkums: plānotāju bums Latvijā
3
Iedvesmot latvieti būt latvietim nolēmuši arī plānotāja "Būt par latvieti" radītāji. 192 lapu biezajā grāmatā ir vieta ne tikai taviem plāniem, bet arī 12 latviešu stāsti, 12 caurspīdīgas citātu lapas, ko var izgriezt un pielikt pie sienas, receptes un citas lietas. Plānotājam pievienoti arī latviski īslaicīgie tetovējumi. Cena – 25 eiro (atvēršanas pasākumā 8. decembrī "Andalūzijas sunī" 23 eiro), atrodams – Piparmetra.com.
Facebook.com/piparmetracom/Lūcija Rošāne Photography


Gada svarīgākais pirkums: plānotāju bums Latvijā
4
Kaķi ir burvīgi, un daudzi dienā noskatās vismaz vienu kaķīšu video omas uzlabošanai. Tiem, kuru attiecības ar mincīšiem sasniegušas jau citu līmeni, noderēs plānotājs ar kaķu vārda dienām. Tā īpašniekam gadu priecīgāku padarīs arī 15 kaķu fotogrāfijas un 12 latviešu tautas sakāmvārdi un ticējumi par kaķiem. Cena – 17 eiro, atrodams Niceplace.lv.
Facebook.com/NicePlaceLV/Zane Ernštreite


Gada svarīgākais pirkums: plānotāju bums Latvijā
5
Dažādi koka izstrādājumi, par kuriem jūs agrāk pat iedomāties nevarējāt, Latvijā jau labu laiku ir "jaunais melnais", un tagad iespējams tikt arī pie koka plānotāja. Tiesa, no koka veidots tikai plānotāja vāciņš, tomēr to atsver plašā vāka dizainu izvēle – pieejams gan Lielvārdes jostas motīvs, gan auseklītis, gan iedvesmojošas frāzes un citi piedāvājumi. Cena no 17 līdz 19 eiro, atrodams Cimparimpa.lv.
Facebook.com/cimparimpa/


Gada svarīgākais pirkums: plānotāju bums Latvijā
6
Iedvesmojošas elegances cienītājiem, iespējams, pie sirds ies "Puuka" plānotājs, ko raksturo vienkāršs melns vāks, melnbaltas atturīgas ilustrācijas un neiztrūkstošie uz pārdomām vedinošie citāti. Bonuss – lieliski izskatīsies "Instagram" foto kopā ar kafijas krūzi. Cena – 18 eiro, atrodams "Puuka" feisbuka lapā.
Facebook.com/puukapuuka/


Gada svarīgākais pirkums: plānotāju bums Latvijā
7
Šī plānotāja veidotāji sola, ka tas ne tikai "pilnībā izmainīs tavu ikdienas plānošanu", bet arī "būs kā īsta brīnumnūjiņa", lai tu, piemēram, uzlabotu veselību vai iemācītos ieraudzīt Visuma brīnumus savā dzīvē. Pieejami trīs veidi "Mētra", "Pērkons" un "Laima". Īpašs bonuss – "katru dienu, papildus prieka un pateicības frekvences radīšanai, tev būs iespēja atzīmēt, cik reizes dienā esi sev spogulī pateicis "Es sevi mīlu", vai esi uzņēmis pietiekami daudz ūdens un uzdot darāmo darbu sarakstu "Viņam"". Cena – šobrīd pieejams ar atlaidi par 22,89 eiro (pilnā cena – 28,89 eiro), atrodams šeit.
Facebook.com/citadsplanotajs/


Gada svarīgākais pirkums: plānotāju bums Latvijā
8
Protams, nevar aizmirst arī visu plānotāju plānotāju, kas radīts, sadarbojoties grāmatžurnālam "Benji Knewman" un fondam "Mākslai vajag telpu". Tā veidotāja Agnese Kleina arī bija pirmā, kas Latvijā mainīja uzskatu par plānotāju kā vienkārši blociņu plānu pierakstīšanai, tāpēc tie, kuri jau bija sabēdājušies, ka pašas Kleinas plānotāju vairs nav, var priecāties. Šajā plānotājā iekļautas 12 latviešu gleznas, kas nodrukātas kā pastkartes un ir viegli izplēšamas, lai nosūtītu adresātam. Cena – 24 eiro, atrodams Shop.benjiknewman.com.
Facebook.com/benjiknewman/


Gada svarīgākais pirkums: plānotāju bums Latvijā
9
Starp iedvesmojošākajiem plānotāju nosaukumiem noteikti ierindojams "Sasniegt virsotnes", kas, iespējams, ļaus jums... sasniegt virsotnes vismaz fiziskās formas un labsajūtas uzlabošanā. Plānotājs paredzēts sportiskā un veselīgā dzīvesveida piekritējiem, un tas pieejams divos veidos – sievietēm un vīriešiem. Bonusi – speciālistu padomi, slavenību uzmundrinājumi, treneru izaicinājumi. Cena – 18 eiro (komplekts abiem dzimumiem – 33 eiro), atrodams "Sasniegt virsotnes" feisbuka lapā.
Facebook.com/sasniegtvirsotnes/
Kā 'Ugunsgrēka' aktieri izskatītos, ja filmētos pasaulē slavenos seriālos Kā 'Ugunsgrēka' aktieri izskatītos, ja filmētos pasaulē slavenos seriālos   (8)
Krievijas medijs izvēlas: 10 iemesli, lai mīlētu Latviju Krievijas medijs izvēlas: 10 iemesli, lai mīlētu Latviju   (16)
Kā mazā latviešu tauta nonāk pasaules degpunktā, balsojot par savējiem Kā mazā latviešu tauta nonāk pasaules degpunktā, balsojot par savējiem   (26)
Grandiozas mandalas, ko veido latviešu māksliniece Īstenā Grandiozas mandalas, ko veido latviešu māksliniece Īstenā   (1)
Pievienot komentāru
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.