Gejiem draudzīgākās ASV pilsētas

Toronto tika aizvadīts viendzimuma mīlestībai veltīts pasākums 'Grand Pride', kur laulības saitēs sevi sasēja neskaitāmi pāri no vietām, kur tas nav atļauts. Neskatoties uz šo cēlo pasākumu, Toronto neierindojas starp Amerikas gejiem atvērtākajām pilsētām, tāpēc, paralēli fotogrāfijām no seksuālajām minoritātēm būtiskā pasākuma, piedāvājam iepazīties arī ar citām vietām, kas netradicionāli domājošajiem ir īpaši atvērtas.
Gejiem draudzīgākās ASV pilsētas
1
Sanfrancisko - skaistā panorāmiskā pilsēta, kas atrodas pie pludmales, mēdz tikt dēvēta arī par geju Disnejlendu. Tā sevī ietver neskaitāmus geju bārus, restorānus un citus biznesus, piedāvājot ļoti plašu izklaides klāstu netradicionāli domājošajiem.
Reuters/Scanpix
Gejiem draudzīgākās ASV pilsētas
2
Kaut arī Ārlingtona topā varētu pretendēt kaut vai tikai tāpēc, ka tās vadībā atrodas pietiekami daudz netradicionāli domājošie politiķi, taču tās pozīcijas daudz spēcīgākas padara oficiālā geju rodeo asociācija.
Reuters/Scanpix


Gejiem draudzīgākās ASV pilsētas
3
Atsevišķos topos Saltleiksitija bijusi arī gejiem piemērotāko pilsētu pirmajā vietā, kas ir saistīts ar attīstītu sociālās dzīves iespējām homoseksuāļiem, iekļaujot arī masīvu praida gājienu. Neskatoties uz to, šajā pilsētā norit aktīva cīkstēšanās starp viendzimuma attiecību aizstāvjiem un vadību.
Reuters/Scanpix


Gejiem draudzīgākās ASV pilsētas
4
Arī Sentluisa ir populārs geju un lesbiešu galamērķis - pilsētā ir ievēlētas trīs amatpersonas no minoritāšu vidus, kas ir rezultējies ar faktu, ka Sentluisa piedāvā vairākus lielus homoseksualitāti atbalstošus pasākumus, kā arī… geju rodeo.
Reuters/Scanpix


Gejiem draudzīgākās ASV pilsētas
5
Iespējams, dažiem tas ir pārsteigums, taču par seksuālajām minoritātēm piemērotu vietu tiek uzskatīta Vašingtona, kas tur absolūtu rekordu ar 17 ievēlētām attiecīgām amatpersonām. Tāpat pilsētā ir arī vairāki kvartāli, ko neformāli geji ir nobrendojuši par saviem. Līdz ar to varam sagaidīt, ka geju rodeo biedrība ir tikai laika jautājums.
Reuters/Scanpix
Kolorīta labdarības balle Kolorīta labdarības balle  
Miris leģendārā ‘Kadiljaku rančo’ autors Miris leģendārā ‘Kadiljaku rančo’ autors  
Ko Tu nezināji par Donaldu Daku Ko Tu nezināji par Donaldu Daku  
Džekijs Čans - lietas, ko nezināji Džekijs Čans - lietas, ko nezināji  
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.