Ietekmīgu politiķu slavenākie sānsoļi

,
Piektdienā Igaunijas pirmā lēdija ir pieķerta kopā ar vīrieti, kas pilnīgi noteikti nav Tomass Hendriks Ilvess. Kaut visa kaimiņu valsts ir šokā, arī politiķi ir tikai cilvēki, kuriem gadās paslīdēt savā privātajā dzīvē. Skats.lv apkopoja dažus populārākos un vēsturiskākos politiķu sānsoļus.
Ietekmīgu politiķu slavenākie sānsoļi
1
Igaunijā jau labu laiku klīst baumas par krīzi Ilvesu desmit gadus ilgajā laulībā, kam pamatu šobrīd ir sastādījis aculiecinieku novērojums - kaislīgi skūpsti un dejas ar gados jaunāku vīrieti pēc kādas garākas nakts ballītes. Ar agrajiem rītiem naktsklubos jābūt ir uzmanīgiem visiem. Kā izrādās - arī valsts pirmajai lēdijai.
Foto no žurnāla 'Kroonika'
Foto no žurnāla 'Kroonika'
Ietekmīgu politiķu slavenākie sānsoļi
2
Holivudas aktieris un politiķis Arnolds Švarcnegers slepenu dubulto dzīvi aizvadīja vairāku gadu garumā, sagādājot ārlaulības bērnu savai mājkalpotājai. Pēc tam, kad viņš ilgu laiku savai mīļākajai bija maksājis dāsnu pabalstu, Švarcnegers pasaulei izstāstīja par atvasi un šķīra laulību.
AP/Scanpix


Ietekmīgu politiķu slavenākie sānsoļi
3
Bijušais Francijas prezidents Nikolā Sarkozī un viņa sieva Karla Bruni laiku savā laulībā nav lieki tērējuši, sperot sānsoļus vienu pēc otra, taču, iespējams, tieši tas ir iemesls, kāpēc viņi aizvien spēj saglabāt savu savienību - viss ir līdzsvarā.
AFP/Scanpix


Ietekmīgu politiķu slavenākie sānsoļi
4
Arī visu laiku leģendārākajiem politiķiem attiecību jautājumos nav klājies viegli. Džona Kenedija sieva kādā dienā saņēma ziņu no Merilinas Monro, kura atzinās, ka guļ ar prezidentu. Džekija Kenedija Merilinai uz to atbildēja: ‘lieliski… es izvākšos no Baltā nama un tu varēsi pārņemt visas problēmas.’
AP/Scanpix


Ietekmīgu politiķu slavenākie sānsoļi
5
1998. gadā ASV prezidents Bils Klintons nonāca uzmanības centrā, Baltā nama Ovālajā ofisā krāpjot savu sievu ar tā brīža praktikanti Moniku Levinsku. Pēc notikuma viņš ļoti ilgu laiku meloja, apgalvojot, ka viņu starpā nekas nav bijis, taču patiesībā nāca gaismā un visa pasaule aizvien nekautrējas šad tad iesmiet par Klintonu.
AP/Scanpix
Tautas, kas turpina sapņot par neatkarību Tautas, kas turpina sapņot par neatkarību   (3)
Septiņi skaisti politiķu citāti Septiņi skaisti politiķu citāti   (5)
Apķērīgo slavenību domu graudi Apķērīgo slavenību domu graudi  
Deviņi paliekoši Robina Viljamsa citāti Deviņi paliekoši Robina Viljamsa citāti   (5)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.