Kā attaisnot 'iPhone 6' iegādi

'iPhone' lietotāju vidū valda vēlme pēc jaunā - sestā modeļa, taču tā ietver zināmu problēmu. Ir neērti iemainīt labajā stāvoklī esošo 'veco' modeli pret šķietami nemaz nevajadzīgo jauno telefonu attiecīgi tā, lai ģimene un draugi nepadomātu, ka esi viens no 'Apple' nozombētajiem lietotājiem. Šī iemesla dēļ Skats.lv nāk klajā ar dažiem padomiem, kas palīdzēs attaisnot vēlmi pēc sestā 'iPhone'.
Kā attaisnot 'iPhone 6' iegādi
1
Viens no variantiem ir norādīt uz savu atjautīgo biznesa domāšanu: vecie ‘iPhone’ modeļi tāpat ar laiku paliks tikai lēnāki un darbosies caur aizvien lielākām mocībām. Labāk lieki nevilcināties ar ielēkšanu ‘Apple’ vilcienā, jo, kad pēc gada iznāks nākamais modelis, šis jau būs novecojies, un attaisnojums jauna iegādei jau uzreiz būs kabatā!
Reuters/Scanpix
Kā attaisnot 'iPhone 6' iegādi
2
Jaunajam telefonam ir labāka kamera - ja draugu vidū to iegādāsies pirmais, tavas ‘Instagram’ bildes noteikti izskatīsies satriecoši, kas dos vairāk laikus, cels sekotāju skaitu un līdz ar to pacels tavu līmeni sociālo mediju stratifikācijas slānī.
Reuters/Scanpix


Kā attaisnot 'iPhone 6' iegādi
3
‘iPhone 6’ ir ātrāks un tā baterija kalpojot nedaudz ilgāk. Tieši šo iemeslu dēļ tu Tviterī varētu paspēt publicēt vēl vairāk ierakstus, kas dos vairāk retvītus, cels sekotāju skaitu un līdz ar to pacels tavu līmeni sociālo mediju stratifikācijas slānī.
Reuters/Scanpix


Kā attaisnot 'iPhone 6' iegādi
4
Vientuļiem cilvēkiem jaunais ‘iPhone’ kādas dažas nedēļas sniegs ilgi kāroto socializēšanās iespēju - cilvēki uz ielām, klubos un darbā nemitīgi nāks klāt ar jautājumu ‘vai tas ir sestais iPhone? Parādīsi?’ Būtībā jauns mobilais telefons ir atslēga uz īslaicīgu draugu piesaisti. Vienīgi jārēķinās, ka piesaistītā publika būs tā, kas ir gatava guļammaisos gulēt pie veikala durvīm.
AFP/Scanpix


Kā attaisnot 'iPhone 6' iegādi
5
Leģitīms attaisnojums ‘iPhone 6’ iegādei varētu būt, ja Tev aizvien ir nozares izpratnē aizvēsturisks telefons. ‘iPhone 4s’, piemēram.
Reuters/Scanpix


Kā attaisnot 'iPhone 6' iegādi
6
... vai arī gluži vienkārši nav kur likt naudu.
Reuters/Scanpix
Piedalies izsolē par vietu 'iPhone 6' rindā - pagaidām lētākais variants Piedalies izsolē par vietu 'iPhone 6' rindā - pagaidām lētākais variants  
Iegūsti virtuālo realitāti, piekarinot uz sejas ‘iPad’ Iegūsti virtuālo realitāti, piekarinot uz sejas ‘iPad’  
'Apple' piedāvā iespēju atbrīvoties no 'U2' 'Apple' piedāvā iespēju atbrīvoties no 'U2'  
‘Apple’ produkti, kas nekļuva mīlēti ‘Apple’ produkti, kas nekļuva mīlēti   (3)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.