Kā veicas velo revolūcijai?

Aprīļa beigās, kad tika plānota jauno veloceliņu ieviešana, pilsētas mērs Nils Ušakovs izteicās, ka Rīgā esot sākusies velo revolūcija. Riteņbraucējiem tas nozīmēja nelielu uzvaru gadiem ilgi izturētajā cīņā ar auto vadītājiem.
Kā veicas velo revolūcijai?
1
Pirmie darba augļi ir redzami - kā ziņoja raidījums ‘Zebra’, Elizabetes velojosla izmantota praktiski netiek, taču ir panākts pavisam cits efekts, proti, sastrēgumi ir vēl nebijušā līmenī.
F64
Kā veicas velo revolūcijai?
2
Revolūcijas attīstībai tika piesaistīts pilsētplānotājs un arhitekts Toms Kokins, uz kura idejām pilnīgi noteikti ir liktas lielas cerības un vismaz daļēja Rīgas velo kultūras nākotne.
F64


Kā veicas velo revolūcijai?
3
Šogad plānā ir ieviest trīs velo celiņus, tāpat ir izskanējušas versijas tos izveidot arī uz Brīvības un tālākā nākotnē - Čaka ielas.
F64


Kā veicas velo revolūcijai?
4
Velo kultūras attīstībai ir arī plašs nākotnes potenciāls. Atgādināsim aizvadītā gada nogalē izteiktās runas par 30 km/h ātruma ierobežojumu.
F64


Kā veicas velo revolūcijai?
5
Tiesa, apzināmies, ka velo revolūcija vēl ir savā saknē. Pēc visa spriežot, gan tuvākā, gan tālākā nākotnē varam gaidīt ne mazāk aizraujošus un radošus risinājumus Rīgas ielās, tāpēc ar neviltotu interesi sekosim līdzi.
F64
Kaili riteņbraucēji pārņem ielas Kaili riteņbraucēji pārņem ielas  
Aizvadīts Rīgas velomaratons Aizvadīts Rīgas velomaratons  
Lietderīgs pirkums - zelta velosipēds Lietderīgs pirkums - zelta velosipēds  
Kā izprast hipsterus Kā izprast hipsterus   (11)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.