Neatzītās modes attaisnošana

, ,
Tuvojoties vasarai, viedokļu līderi atkal sāk diktēt modes tendences, paskaidrojot, kas ir stilīgs un kas ir 'so 2013'. Skats.lv cenšas spert pirmo soli modes un stila bloga virzienā, beidzot ieviešot skaidrību dažos mūžam aktuālos tematos, racionāli paskaidrojot, kāpēc tieši mums ir taisnība.
Neatzītās modes attaisnošana
1
Pilnīgi noteikti vīrišķīgākā vasaras izvēle ir zeķu (vēlams baltu) ievilkšana sandalēs (vēlams smilškrāsas). Pirmkārt, tas ir ļoti praktisks lēmums, jo tādējādi kājām tiek iegūts patīkams klimats, kā arī netiek atklāts pārāk daudz ķermenis, un sievietēm taču patīk praktiski un noslēpumaini vīrieši. Tāpat zeķes un sandales ir internacionāls tūristu pazīšanās simbols. Un sievietēm taču patīk turīgi ārzemnieki, vai ne? Sandeles ir praktisks lēmums arī gluži vienkārši tad, ja tev ir neglītas pēdu virspuses.
Shutterstock
Neatzītās modes attaisnošana
2
Ir nepatīkami, ja, priecājoties par jaunajām zeķēm jaunajās sandalēs, baidies sajūsmā augstu pacelt rokas, jo kautrējies publiskai ekspozīcijai izlikt savu trenēto vēdera sešpaku. Taču tam ir risinājums. Sabāžot biksēs pēc iespējas vairāk - gan t-kreklu, gan džemperi - tu palielināsi savu privāto telpu, kā arī izvairīsies no nevēlamām vēja brāzmām zem krekla (nevienam nepatīk, ja sapūš krustus un pēc tam sāp mugura), turklāt radīsi apjomīgāku gurnu iespaidu.
Shutterstock


Neatzītās modes attaisnošana
3
Mēs visi zinām, ka vasaras karstākajā laikā drēbes vispār ir liekas, taču kaut kādi ētikas standarti un pašvaldības policijas uzstādītie noteikumi mūs nedaudz ierobežo. Taču nebēdā, jo arī šim ir atjautīgs risinājums - tīkliņkrekls! No vienas puses Tu nejutīsi, ka kaut kas ir mugurā, no otras - būsi pilnīgā drošībā, turklāt draugiem pēc tam varēsi izrādīt rūtaino iedegumu. Ceram, ka tuvākā nākotnē tiks piedāvātas arī tīkliņbikses un tīkliņapakšveļa, lai nekas netraucētu izbaudīt vasaru.
Jeffrey / cc


Neatzītās modes attaisnošana
4
Ļoti lielisks un izglītojošs praktiskās modes paraugs ir krekli ar uzrakstu ‘RĪGA’, kas visbiežāk ietver visas ģeogrāfiskās zināšanas tā auditorijai. Informācija uz apģērba gabala atgādina, kas ir Latvijas galvaspilsēta, kurā pilsētā atrodas visi Latvijas radošie kvartāli un reklāmas aģentūras, kā arī atbild uz jautājumu “kur dzīvo krekla valkātājs?”
Publicitātes foto


Neatzītās modes attaisnošana
5
Nekas tā nepasaka ‘es esmu par sevi pārliecināts mačo vīrietis’ kā maza rokassomiņa, ko iekarināt plecā. Tautas valodā - ‘pid*raska’. P*daraska ir lieliski piemērota, lai būtu kur ielocīt tīkliņkreklu un no rīta pastkastītē atrastos ātrās ēdināšanas restorāna kuponus. Vienīgais somiņas mīnuss - tupot pilnpēdiņā, tā mēdz nobružāties pret asfaltu.
Shutterstock


Neatzītās modes attaisnošana
6
Cik reizes, pērkot savu somiņu, Tev ir gadījies iesprūst rindā aiz sievietes, kura nespēj beigt runāt ar pārdevēju. Zinām. Daudz. Taču zinātnieki kopā ar apģērbu ražotājiem ir nākuši klajā ar ‘satvērēju’, kura funkcija ir ekvivalenta čemodāna rokturim - paņemt un panest malā. Nereti šie rokturi tiek stilizēti ar tribal tipa tetovējumu, kas tikai nezinātājam izskatās pēc šasijas numura, nevis augstvērtīga mākslasdarba.
Shutterstock


Neatzītās modes attaisnošana
7
Ja vēlies radīt iespaidu, ka ikdienā nepievērs uzmanību tam, ko nēsā (atceramies, ka tas ir kaut kas tāds, ko hipsteri dara), tad ‘Crocs' būs īstā izvēle, jo neviens neticēs, ka tu tos no rīta esi uzvilcis apzināti. No šī mums atliek secināt, ka krokši ir hipsteru apavi. Tālāk, izmantojot elementāru loģiku, nonākam pie tā, ka ‘Crocs' ir arī trendīgākie apavi, jo viss, kas saistās ar hipsteriem, ir trendīgs.
katsuuu 44 / cc
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.