Olgai Rajeckai aizvien 16

Uz savu mūžseno jautājumu 'vai atnāksi, kad man vairs nebūs 16', Olga Rajecka beidzot ir radusi atbildi. Jā, atnāca - dziedātāja 31. jūlijā laimīgi stājās savā otrajā laulībā. Tā kā Rajeckas kāzas sabiedrībā raisīja neviltotu interesi, Skats.lv izlēma aplūkot muzikālo ceļu, ko māksliniece ir gājusi.
Olgai Rajeckai aizvien 16
1
Olga Rajecka ir dzimusi Pluņģē, Lietuvā, savukārt līdz divu gadu vecumam dzīvojusi Klaipēdā. Savu muzikālo karjeru Rajecka uzsāka 15 gadu vecumā, dziedot grupā ‘Lāčplēsis’, savukārt 1978. gadā pārgāja uz apvienību ‘Vitamīns’.
F64
Olga Rajecka
2
Olgas pirmajās grupās darbojās arī vairāki citi vēlāk populāri mūziķi - Valts Pūce, Aigars Krēsla, Aigars Grāvers un Raimonds Macats.
Mango


Olga Rajecka, Eolika
3
Pēc ‘Vitamīna’ koncerta 1980. gadā Olga saņēma piedāvājumu kļūt par grupas ‘Eolika’ dalībnieci. Pēc debijas albuma izdošanas 1985. gadā, ‘Eolika’ apceļoja bijušās PSRS valstis, gūstot lielus panākumus.
F64


Olgai Rajeckai aizvien 16
4
Jau 1986. gadā Rajecka pārgāja uz Imanta Kalniņa grupu ‘Turaidas Roze’, kur duetā ar Uģi Rozi iekaroja publikas simpātijas, kas rezultējās ar 2. vietas iegūšanu Vissavienības jauno dziedātāju konkursā ‘Jūrmala ’87’.
DELFI


Olgai Rajeckai aizvien 16
5
Pēc ‘Turaidas rozes’ izjukšanas, Olga darbu turpināja grupā ‘Jumis’ , bet 1990. gadā iesaistījās projektā ‘Dāmu pops’, kas savu slavas spozmi piedzīvoja vien 2000. gadā.
DELFI


Olgai Rajeckai aizvien 16
6
No 1990. līdz 1993. gadam Olga dziedāja ‘Opus’ solista Arņa Medņa vadītajā projektā ‘Tango’, kur Rajecka izpildīja populāro balādi ‘Ziemeļvējā’.
DELFI


Olgai Rajeckai aizvien 16
7
Arī turpmāk Olga ir iesaistījusies vairākos projektos un rīkojusi neskaitāmus pasākumus, ieskaitot, protams, ‘Olgas disenītes’.
DELFI


Olga Rajecka
8
Olga Rajecka regulāri regulāri cenšas apliecināt, ka viņai jaunības dienas aizvien nav aiz muguras, kā rezultātā pavisam nesen viņu uz skatuves redzējām pat grupas ‘7 pieauguši vīrieši’ sastāvā.
F64
Apķērīgo slavenību domu graudi Apķērīgo slavenību domu graudi  
Mirušās leģendas '27' klubā Mirušās leģendas '27' klubā   (1)
Pazīmes, ka Tavs bērns aug par īstu hipsteri Pazīmes, ka Tavs bērns aug par īstu hipsteri   (2)
Daba, mūzika, krūtis - 'Laba Daba' Daba, mūzika, krūtis - 'Laba Daba'  
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.