Pieci vareni krievi Latvijas biznesā

Ziņa par to, ka "Food Union" (tautā zināma kā "Rīgas piena kombināts", "Valmieras piens", "Limbažu piena" utml. preču zīmes) īpašnieks iegādājies rūpnīcu arī Igaunijā, rada iedvesmu paskatīties uz pieciem ietekmīgākajiem Krievzemes uzņēmējiem, kam ir bizness Latvijā.
Pieci vareni krievi Latvijas biznesā
1
Pirmais nozīmīgākais vīrs no kaimiņvalsts varenajiem, kura mantības palielināšana tieši saistīta ar Latviju, šeit parādījās Jurijs Šeflers, kurš no "Ave Lat Grupas" nopirka "Latvijas Balzmu". Arī Pārdaugavā topošie debesskrāpji "Z Torņi" ir šī kunga paspārnē. Pēdējā laikā cirkulē baumas, ka viņš ir palicis aiz borta cīņā par banku "Citadele" šovasar.
DELFI
Pieci vareni krievi Latvijas biznesā
2
Visvarenākais lielkalibra darbonis, kuram nozīmīga biznesa daļa ir Latvijā, ir Dmitrijs Mazepins - "Uralhim" lielākais īpašnieks. Minerālmēsli caur Rīgas ostu, un nu jau arī amonjaks caur Ventspili.
RIA Novosti/Scanpix

Pieci vareni krievi Latvijas biznesā
3
Par Andreju Beshmeļņicki mums katru reizi jāpadomā labas domas, kad ēdam "Ekselences" saldējumu, "Rasas" jogurtu, vai ko citu, kas taisīts "Food Union" grupā.
LETA

Pieci vareni krievi Latvijas biznesā
4
Sergejs Čerņins ražo gaļu Valmierā un ceļ ciematiņus Pierīgā, piemēram "Jurmala Lake Club" Babītē.
LETA

Pieci vareni krievi Latvijas biznesā
5
"Norvik bankas" īpašnieks Grigorijs Guseļņikovs gan dzīvo Lielbritānijā nevis Krievijā, bet, ja tā padomā, arī Šeflers senču dzimtenē nerādās...
LETA

Ekskluzīvākie no ekskluzīvākajiem dzīvokļiem Ekskluzīvākie no ekskluzīvākajiem dzīvokļiem   (3)
Melnais saraksts - kas tas ir? Melnais saraksts - kas tas ir?   (2)
Kad skola tikai traucē - neizglītotie ģēniji un miljonāri Kad skola tikai traucē - neizglītotie ģēniji un miljonāri   (4)
Kā top saldējums Kā top saldējums  
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.