Pieci veidi, kā pagatavot sātīgu placentu latviešu gaumē

Placenta lēnām, taču mērķtiecīgi iekaro savu vietu starp uztura bagātinātājiem un kosmētikas līdzekļiem. Prieks skatīties, ka Placentas karjera beidzot sākusi uzņemt apgrieznus, neapmierinoties tikai ar veselīgu bēbju radīšanu. Mūsdienās, lai dzīvotu labi, ir jādara vairākas lietas, un Placenta to zina vislabāk, viņa strādā bērnu radīšanas biznesā, kulinārijas un kosmētikas sfēras. Lai šīs profesijas vainagotos ar panākumiem, piedāvājam pašas Placentas iesūtītās receptes, kas māca mums pagatavot to īsteni latviskā gaumē.
Pieci veidi, kā pagatavot sātīgu placentu latviešu gaumē
1
Izmērcē mani bērzu sulā, pārkaisot nedaudz pipariem un sāli. Pārkaisi mani arī ar dillītēm, vēlams no paša dārza, tad izdekorē ar svaigiem lociņiem un lēnām, bet droši ievieto mani krāsnī 190 grādu temperatūrā un cep, līdz es palieku kraukšķīga. Pasniedz mani ar vārītiem griķiem vai zirņiem.
Vida Press


Pieci veidi, kā pagatavot sātīgu placentu latviešu gaumē
2
Ieliec mani blenderī, pievienojot kefīru, olas un miltu maisījumu. Kad esmu kļuvusi par biezu šķidrumiņu, liec mani ledusskapī uz pāris stundām, līdz esmu izteikta un pastētveidīga. Uzsmērē mani uz saldskābmaizītes un, ja tev prāts nesas uz aušošanos, nelielam akcentiņam pievieno svaiga Mārupes gurķa šķēlīti.
Vida Press


Pieci veidi, kā pagatavot sātīgu placentu latviešu gaumē
3
Vari no manis pagatavot ragū. Uzlieci uz pannas sviestu un sagrieztu mani, sasmalcinātu ķiploka daiviņu un sāli. Kad esmu brūniņa, tad noņem no uguns un ievieto mani savā spožakajā katlā. Pievieno ceptus dārzeņus, samaisi mani ar līdz nesto suliņu, un mums būs izcils ragū.
Vida Press


Pieci veidi, kā pagatavot sātīgu placentu latviešu gaumē
4
Iemērc mani olas un miltu maisījumā, lai parūpētos par zeltainas un kraukšķīgas ādiņas izveidi. Tad liec uz pannas, lai pagatavotu garšīgus un zeltainus nagetus mazajiem resgaļiem. Jautra uzkoda visai ģimenei pie kādas jaukas ģimenes komēdijas.
Vida Press


Pieci veidi, kā pagatavot sātīgu placentu latviešu gaumē
5
Veselīgai maltītei iesaku sevi sajaukt ar kabaču biezenīti, kas derēs gan lieliem, gan maziem. Sākumā pagatavo pašu kabaču biezeņa maisījumu, bet mani istabas temperatūrā sit ar savu stingrāko gaļas āmuriņu, līdz es palieku par šķidru putriņu. Kad esmu savā putriņas formā, tad pievieno mani biezeņa masai, lai mēs saplūstu kopā un veidotu ķīmiju, kas izlīdzinātu viens otra negatīvās īpašības. Tālāk jau liec pīļu pannā un sutini, līdz esam gardi.
Vida Press
'Skats.lv' ēd par brīvu to, ko pavasarī par maksu ēdīs 'airBaltic' klienti 'Skats.lv' ēd par brīvu to, ko pavasarī par maksu ēdīs 'airBaltic' klienti   (1)
Piecas īpaši gardas bērzu un kļavu sulu receptes Piecas īpaši gardas bērzu un kļavu sulu receptes   (1)
Vīrietis virtuvē - tās vēl nav beigas Vīrietis virtuvē - tās vēl nav beigas   (4)
Nepelnīti nenovērtētas un piemirstas Latvijas asociācijas Nepelnīti nenovērtētas un piemirstas Latvijas asociācijas  
Ko dietologi tev nestāsta par burgeriem? Ko dietologi tev nestāsta par burgeriem?   (1)
Piecas garšīgas receptes suņa pagatavošanai Piecas garšīgas receptes suņa pagatavošanai   (13)
Kā izskatās, ja cilvēka ķermenī ievada to, ko nevajadzētu Kā izskatās, ja cilvēka ķermenī ievada to, ko nevajadzētu  
Pieci ieteikumi gardai maltītei, neskaitot vārnas Pieci ieteikumi gardai maltītei, neskaitot vārnas   (3)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.