Putina slaveno draugu atbalsts

Šī gada vasarā Latvija paplašināja savu 'melno sarakstu' tajā iekļaujot vairākas Krievijas estrādes zvaigznes, kurām liedza viesošanos Jūrmalā. Tomēr vienam no Putina draugiem - Žerāram Depardjē - viesošanās liegta nav, un jau 12.augustā viņš ieradīsies kino festivālā 'Baltijas pērle'. Dižiem vīriem patīk sev apkārt turēt diženas personības, tāpēc mēs apskatāmies uz dažiem no Krievijas līdera skaļākajiem atbalstītājiem.
Putina slaveno draugu atbalsts
1
Tehniski gan Žerārs Depardjē ir franču aktieris un filmu veidotājs, taču praktiski viņš 2013. gadā pieņēma Krievijas pilsonību un kopš tā laika ir kļuvis par vienu no uzcītīgākajiem Putina atbalstītājiem.
AP/Scanpix
Putina slaveno draugu atbalsts
2
Putinam patīk moči un viss vīrišķīgais (jāšana puskailam uz zirga, mācīšana dzērvēm lidot u.c.), tāpēc ir tikai likumsakarīgi, ka viens no viņa tuvākajiem draugiem ir Krievijas baikeru bandas ‘Night Wolves' līderis Aleksandrs Zaldostanovs. Viņi mēdz kopīgi braukāties ar močiem un, runā, ka Putins reiz pat esot nokavējis oficiālu vizīti, jo aizsēdējis ar savu čomu.
RIA Novosti/Scanpix


Putina slaveno draugu atbalsts
3
Nesen Igaunijā tika atcelts Stīvena Sīgala blūza grupas koncerts. Un ne bez iemesla - TV zvaigzne un cīņu meistars nekad nav slēpis savas simpātijas pret Krievijas prezidentu, nodēvējot viņu par diženu līderi. Sīgals pat simboliski ir pieteicies būt par viņa miesassargu. Tiesa, ņemot vērā, ka Putins esot Krievijas dižākais džudo meistars, rodas jautājums - kurš kuram būtu miesassargs. Pārdzīvojis igauņu atcelto koncertu, Sīgals, apsedzies ar ‘Doņeckas tautas republikas' karogu, spēlēja koncertu Krimā.
AFP/Scanpix


Putina slaveno draugu atbalsts
4
Putina atbalstītāju rindas veido vēl viens Holivudes ‘vidējā gala' aktieris - Mikijs Rurks, kurš vēl pavisam nesen Maskavā fotogrāfiem gozējās ar t-kreklu, ko rotāja Vladimira Putina portrets. ‘Man patīk šis puisis. Es tagad to valkāšu visur,' ar neviltotu lepnumu un prieku paziņoja Rurks.
RIA Novosti/Scanpix


Putina slaveno draugu atbalsts
5
Cits Holivudas aktieris, Deivids Duhovnijs, pavisam nesen bija spiests taisnoties par Krievijas alus reklāmu, kurā piedalījās. Pēc skandāla izvēršanās, aktieris taisnojās, ka viņam patīk Krievija, taču nepatīk tās iebrukums Ukrainā un citas politiskās ‘spēlītes’. Kaut arī viņš savu viedokli vēl precizēja, ir skaidrs, ka daudzi turpmāk X-failu zvaigzni zināmā mērā asociēs ar Putina režīmu.
AFP/Scanpix
Mēs zinām, ko Putins izdarīja pagājušajos jūlijos Mēs zinām, ko Putins izdarīja pagājušajos jūlijos  
Galerija: Putins skatās uz ēdienu Galerija: Putins skatās uz ēdienu   (1)
Stīvens Sīgals - spēcīgs un jūtīgs Stīvens Sīgals - spēcīgs un jūtīgs  
Žirinovskis - preses zvaigzne un sava viedokļa līderis Žirinovskis - preses zvaigzne un sava viedokļa līderis   (18)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.