Sazvērestības teorijas, kuru mērķis ir kontrolēt Latvijas iedzīvotājus

Latviju nesen pāršalca banānu skandāls. Klajā nāca absurds fakts, ka tajos it kā tiekot špricētas asinis. Vērīgā pilsone, zinot šo sazvērestības teoriju, vienmēr pārgriež savu banānu, lai izpētītu, vai tajā nav kaut kas iepotēts vai kā citādi ievietots. Tauta metās viņu izņirgt, taču vai pamatoti? Latvieši vienmēr bijusi apspiesta nācija, jo kopš laika sākuma esam apdraudējuši pasaulē valdošo kārtību, ar mūsu provokatīvajiem uzskatiem par globalizāciju un viendzimuma laulībām. Asiņainie banāni bija tikai kārtējais mēģinājums apklusināt latviešus, pirms visu varenā ķirzakcilvēku saime zaudē kontroli pār pasauli. 'Skats.lv' redakcija izlēma aplūkot arī citus mēģinājumus, kā ķirzaku-humanoīdu rase ir centusies iznīdēt latviešu tautu.
Sazvērestības teorijas, kuru mērķis ir kontrolēt Latvijas iedzīvotājus
1
Vecākus cilvēkus neaicina cienīt joka pēc, tam ir pamatojums, kas slēpjas viņu plašajā pieredzē. Viesojoties pie omītēm, katrs būs novērojis, ka televizors lielākajā daļā gadījumu ir apklāts ar kokvilnas sedziņu. Jums šķitīs, ka tas tiek darīts tāpēc, lai tehnikā neiekļūtu putekļi un citi netīrumi, taču tā nav. Vecvecāki zina, ka televizors, būdams izslēgts, izstaro kaitīgu radiāciju, kuru apturēt var, tikai apsedzot to ar sedziņu. Protams, ieslēdzot to uz ‘Panorāmu’ vai kādu telenoveli, radiācija nekavējoties apsīkst.
Vida Press


Sazvērestības teorijas, kuru mērķis ir kontrolēt Latvijas iedzīvotājus
2
Latviešiem eiro tika uzspiests tikai viena iemesla dēļ, un tam nav nekāda sakara ar to, ka esam daļa no Eiropas Savienības. Patiesais iemesls tam ir šāds: ķirzakcilvēku rase, kas kontrolē pasauli, nespēja pilnībā kontrolēt Latvijas iedzīvotājus, jo katram bija vairāk vai mazāk brīva pieeja 50 santīmu monētai, uz kuras attēlota vārpa. Gan šumeri, gan ēģiptieši zināja to, ka vārpas simbols ir spēcīgākais instruments cīņā ar reptiliāņiem. Tieši tāpēc latam bija jāmirst.
LETA


Sazvērestības teorijas, kuru mērķis ir kontrolēt Latvijas iedzīvotājus
3
Čipi zīdaiņos, kredītkartēs un suņos mums tiek pasniegti kā moderni risinājumi dzīves kvalitātes uzlabošanai, taču īstenībā tā ir jauno laiku verdzības zīme, kura savā saknē neatšķiras no seno laiku metodēm, kad vergos iededzināja zīmes, lai tos atpazītu un ērti varētu pateikt, kam viņš pieder, no kurienes nācis un vai gadījumā pat nav aizbēdzis.
Vida Press


Sazvērestības teorijas, kuru mērķis ir kontrolēt Latvijas iedzīvotājus
4
Projekts ‘RASA’. Lielveikalu bonusu karšu sistēma izdevīgākiem pirkumiem? Kas patiesībā slēpjas aiz šķietami nevainīgās uzkrājumu sistēmas? Mēs jums pateiksim – aiz tā slēpjas VID un privātpersonu pirkumu izspiegošana. Šīs kartes ir ļoti ērts veids, kā izsekot privātpersonas tēriņiem un salīdzināt tos ar ienākumiem. Ja tavi pirkumi nesakritīs ar taviem ienākumiem, var gadīties, ka kādu dienu saņemsi paziņojumu no VID par lietas uzsākšanu. Paralēli attiecību risināšanai šajā valsts iestādē, informācija tiek nosūtīta Amerikas uztura speciālistiem, kuri analizē mūsu pirkumus un populārākos uzturā lietojamos produktus, lai ar ģenētiskās modifikācijas palīdzību, ēdienu padarītu neveselīgāku un latviešus neauglīgākus.
LETA


Sazvērestības teorijas, kuru mērķis ir kontrolēt Latvijas iedzīvotājus
5
Kādēļ gan latvieši ir tik ļoti iecienījuši telefona maciņus, kurus var ērti turēt pie siksnas vai arī aukliņas, lai tos pakārtu ap kaklu? Jo visiem jau izsenis zināms, ka, līdzīgi kā televizors, arī telefons izdala nelabvēlīgu starojumu, kas paredzēts mūsu dzimumorgānu mākslīgai sabojāšanai. Mobilos telefonus nedrīkst turēt bikšu kabatās, jo to izraisītais starojums ilgtermiņā ietekmē latvieša reprodukcijas spējas.
Vida Press


Sazvērestības teorijas, kuru mērķis ir kontrolēt Latvijas iedzīvotājus
6
Vai esat pamanījuši, ka pēdējos gados pieaug cigarešu pārdošanas ierobežojumi, kā arī smēķētāju tiesību apspiešana? Paskaidrojums ir pavisam vienkāršs – medicīniskā konferencē Šveicē tika atklāti paziņots par cigarešu labvēlīgo ietekmi uz cilvēka smadzenēm, pastiprinot spriestspēju, attīstot racionālo domāšanu un spēcīgi stimulējot abas smadzeņu puslodes. Vienkāršākiem vārdiem sakot, smēķētājiem smadzeņu darbība ir krietnu līmeni augstāk nekā nesmēķētājiem. Objektīvi un loģiski domājošu cilvēku ir daudz grūtāk ietekmēt, tādēļ valdībai, pēc reptiļu saimes pavēles, katru gadu ir aizvien vairāk jāierobežo cigarešu izplatība starp cilvēkiem. Kurai pasaules vadībai ir izdevīgi gudri cilvēki? Nevienai.
Vida Press


Sazvērestības teorijas, kuru mērķis ir kontrolēt Latvijas iedzīvotājus
7
Un tagad pāris praktiski padomi, kā pasargāt sevi un tuviniekus no ķirzakcilvēku kontroles. Darbojoties ap elektroniskajām ierīcēm, vienmēr izmantojiet follija cepuri, kas neatļaus ‘Google’ satelītiem lasīt jūsu domas. Ieteikts atteikties no lielveikalu pirkuma karšu lietošanas – vislabāk būtu tās sagriezt un sadedzināt. Ja jūsu sunī jau ir čips, tad suns jāaizved pie uzticama ķirurga un jāveic attiecīgā operācija, lai savu mīluli pasargātu no ķirzakām. Visbeidzot, nolīmējiet dzīvokļa durvis ar vārpām un mobilos telefonus ar pasta baložiem.
Vida Press
Jociņš vai spociņš: populārākie mīti par mirušo dvēselēm Jociņš vai spociņš: populārākie mīti par mirušo dvēselēm  
Skrundas lokatora dzīve un gals fotoainās Skrundas lokatora dzīve un gals fotoainās   (16)
15 cilvēces attīstības scenāriji, kas var īstenoties tuvākajā laikā 15 cilvēces attīstības scenāriji, kas var īstenoties tuvākajā laikā   (7)
Herostrātu pieminot: seši pasaulē slavenākie dedzinātāji Herostrātu pieminot: seši pasaulē slavenākie dedzinātāji   (4)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.