Skolotāji, kuri no skolēniem gribēja pārāk daudz

, ,
Dažkārt skolotājiem daudz par daudz iepatīkas skolēni, un ne vienmēr šīs simpātijas ir abpusējas. Kaut arī mūsu platuma grādos populārākie konflikti pēdējā laikā ir saistīti ar lamuvārdu izkliegšanu, Skats.lv apkopoja dažus skaļus skandālus, kur iesaistīti ir pasniedzēji, apmācāmie un jūtas.
Skolotāji, kuri no skolēniem gribēja pārāk daudz
1
Viens no slavenākajiem gadījumiem bija 2013. gada rudenī, kad visa pasaule sekoja mīlasstāstam, kurā 31 gadu vecais skolotājs Džeremijs Forests savaldzināja 14 gadus jauno skolnieci. Viņi savās slepenajās attiecībās, ko slēpa līdz meitenei bija 15 (jo no tā ir atšķirība), saskatīja zināmu potenciālu, tāpēc jau pēc gada divatā izlēma aizmukt uz Franciju. Tad sākās mazāk romantiskā daļa - pāri noķēra policija, Forests saņēma vairāk nekā piecu gadu ilgu cietumsodu, savukārt mazgadīgā romantiķe izredzēto pameta, lai turpinātu sevis izzināšanu.
AFP/Scanpix
Skolotāji, kuri no skolēniem gribēja pārāk daudz
2
Līdz galam romantisks neizdevās arī kāda 41 gadu veca skolotāja brauciens uz Lasvegasu, kur viņš bija iecerējis apprecēt 16 gadus veco skolnieci. Kaut arī meitenes vecāki deva šīm attiecībām savu akceptu, policijas apstiprinājums bija tas, kas pietrūka, lai romantisko pasniedzēju nearestētu par seksuālu uzmākšanos bērnam.
Arhīva foto


Skolotāji, kuri no skolēniem gribēja pārāk daudz
3
Arī pilngadība nenozīmē, ka nebūs šķēršļi romantiskām attiecībām ar studentu. Kāda 31 gadu veca Pensilvānijas vidusskolas angļu valodas pasniedzēja savu apmācāmo aplaimoja ar ‘mācību materiāliem’, kas ietvēra ‘grafiska rakstura īsziņas’, apmaiņā saņemot nopietnu apsūdzību un septiņu gadu garu ieslodzījumu. Jāpiebilst, ka daļa no ‘grafiskajām īsziņām’ bija kaili selfiji.
Reuters/Scanpix


Skolotāji, kuri no skolēniem gribēja pārāk daudz
4
2013. gada jūlijā 28 gadus vecā Laura Elizabete Vaitvursta tika apcietināta par uzmākšanos trīs dažādiem studentiem. Iespējams, šis gadījums paliktu nepamanīts, ja viens no 16 gadus vecajiem ‘upuriem’ nebūtu kļuvis par tēvu. Jaunā māmiņa saņēma gadu cietumā, kā arī piecus gadus uzraudzībā.
AP/Scanpix


Skolotāji, kuri no skolēniem gribēja pārāk daudz
5
Arī 40 gadus vecā Teksasas informātikas skolotāja savu darbu vilka līdzi uz mājām. Vai arī otrādi. Lai nu kā, Tonja Flinka tika apsūdzēta par attiecībām ar vairākiem skolēniem vienlaicīgi, taču visu vēl sarežģītāku padarīja fakts, ka vienu no saviem ‘upuriem’ viņa pat vēlējās apprecēt.
AP/Scanpix


Skolotāji, kuri no skolēniem gribēja pārāk daudz
6
Īpaši attapīgs ir bijis kāds karate pasniedzējs Roberts Kīts. Viņš saviem apmācāmajiem bija izgudrojis skaistu stāstu, proti, tiem bija iespēja pievienoties ‘slepenai karate organizācijai’. Iestājeksāmeni paredzēja izpildīt viņu ‘meistara’ vēlmes ar mērķi, ka šādā veidā tie saņems melnās jostas.
Arhīva foto
Kad skola tikai traucē - neizglītotie ģēniji un miljonāri Kad skola tikai traucē - neizglītotie ģēniji un miljonāri   (4)
Ledus spaiņa izaicinājums - jā vai nē? Ledus spaiņa izaicinājums - jā vai nē?  
Pilsētu cīņas - Latvijas trendīguma epicentri Pilsētu cīņas - Latvijas trendīguma epicentri   (3)
2000. gads: "Kamera telefonā? Kas vēl nebūs!" 2000. gads: "Kamera telefonā? Kas vēl nebūs!"   (4)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.