Tie dīvainie stāsti, kad precinieks aizbēg no savām kāzām

Kopš Holivudas filmas 'Bēgošā līgava' laikiem nekas daudz nav mainījies: jaunie cilvēki turpina krasi mainīt plānus dienā, kas būtu bijusi viena no nozīmīgākajām viņu mūžā. Kāds pēc tam nožēlo, cits jūtas atvieglots, tāpēc iedvesmai piedāvājam septiņus patiesus stāstus par bēgšanu no kāzām.
Tie dīvainie stāsti, kad precinieks aizbēg no savām kāzām
1
Amerikāniete Kailija Manulaka ar savu izredzēto tikās trīs gadus, līdz nolēma oficiāli reģistrēt savu savienību. Meitene izraudzījās kleitu, izplānoja visas kāzu detaļas, tomēr dažas stundas pirms kāzām līgavainis viņai atsūtīja īsziņu, ka ir pārdomājis. Lai kaut kā uzmundrinātu līgavu, draugi viņai piedāvāja piedalīties piecu kilometru skrējienā, kura dalībnieki skrien baltās drēbēs un joka pēc kaisa dažādu krāsu pulverīšus. Tā nu Kailija uzvilka līgavas kleitu, kuru tā arī neuzvilka pie altāra, kopā ar ģimeni un draugiem noskrēja šo distanci un – skumjas bija aizdzītas.
Vida Press
Tie dīvainie stāsti, kad precinieks aizbēg no savām kāzām
2
Savukārt Dominika Butita no Ilinoisas, kuru pameta četras dienas pirms kāzām, pie lietas ķērās nopietnāk – viņa savu tā arī neapprecēto partneri Vito Salerno iesūdzēja tiesā. Dominika aprēķināja, cik izmaksājusi gatavošanās kāzām, pieskaitīja morālos zaudējumus un no līgavaiņa piedzina 95 tūkstošus dolāru.
Reuters/Scanpix


Tie dīvainie stāsti, kad precinieks aizbēg no savām kāzām
3
Pirms kāzām neredzēt līgavas seju – Saūda Arābijā tā ir norma, ar ko jāsamierinās. Taču ne visiem tas ir pa prātam. Piemēram, kāds jauns cilvēks no Medinas (viņa vārds medijiem nav zināms) nespēja nociesties un uz līgavas seju paskatījās kāzu ceremonijas laikā. Viņš burtiski palēcās no pārsteiguma un uzreiz paziņoja, ka kāzas tiek atceltas. Radiniekiem tas bija liels finansiāls trieciens, neapprecētā sieviete krita histērijā, bet līgavaini pārliecināt neizdevās nevienam.
Vida Press


Tie dīvainie stāsti, kad precinieks aizbēg no savām kāzām
4
Četras dienas pirms kāzām Dženifera Vīlbenksa no Džordžijas štata devās savā tradicionālajā rīta skrējienā. Taču viņa neatgriezās – nopirkusi biļeti uz Lasvegasu, sieviete pameta savu dzimto pilsētu. Tiesa, līdz azartspēļu “ellei” viņa netika – pa ceļam izkāpusi Albukerkē, sieviete piezvanīja uz mājām un teica, ka ir nolaupīta. Kad policija Dženiferu atrada otrā valsts galā, viņa atzinās, ka nav spējusi izturēt pirmskāzu spriedzi. Policistiem gan izdevās sievieti pārliecināt atgriezties mājās, kur viņa paspēja laikā uz kāzām ar 600 ielūgtajiem viesiem.
Vida Press


Tie dīvainie stāsti, kad precinieks aizbēg no savām kāzām
5
Reizēm līgavas aizbēgšanas sekas var būt visai negaidītas. Piemēram, kāda taivāniete, lai gan bija jau piektajā grūtniecības mēnesī, pārdomāja un kāzām neieradās. Jā, līgavainis pēc tam ar tiesas starpniecību no viņas piedzina morālo kompensāciju 8600 dolāru apmērā (kompensāciju par kāzu rīkošanas izdevumiem viņam atteica), taču šoreiz tas nav būtiskākais. Līgavainis gan bija satraukts, taču neapmulsa – viņš vienu no līgavas māsām palūdza imitēt kāzu ceremoniju un iejusties līgavas lomā, un meitene piekrita. Pēc kāda laika viņi patiešām apprecējās, bet neizlēmīgā līgava tagad bērnu audzina viena pati.
Vida Press


Tie dīvainie stāsti, kad precinieks aizbēg no savām kāzām
6
Reizēm iemesls bēgšanai no kāzām ir nevis nervu sabrukums vai līgavaiņa sānsoļi, bet gan līgavas alkatība. Šāds gadījums reģistrēts Krievijas pilsētā Černogorskā. Jaunieši bija iepazinušies ar sociālo tīklu starpniecību, kādu laiku jau dzīvoja kopā, līdz puisis izteica viņai bildinājumu. Sapriecājies par laimīgas ģimenes ligzdiņas novīšanu, jaunietis bankā paņēma patēriņa kredītu un 100 000 rubļu līgavai iedeva kāzu kleitas iegādei. Uzreiz pēc tam topošā tieva pazuda. Tiesa, policija viltnieci atrada un viņai izvirzītas apsūdzības krāpniecībā.
Reuters/Scanpix


Tie dīvainie stāsti, kad precinieks aizbēg no savām kāzām
7
Kāzu finansētājam nenotikusi ceremonija ir liels trieciens, taču no situācijas var iziet dažādi. Piemēram, kāds vīrietis no Kalifornijas štata pilsētas Sakramento dažas dienas pirms kāzām vienkārši pārdomāja. Ceremonija, protams, nenotika, bet viss pārējais jau bija rezervēts (to apmaksāja līgavas tēvs). Lai varenais bankets neietu zudumā, līgavas vecāki nolēma uz 35 000 dolāru vērto maltīti uzaicināt vietējos bezpajumtniekus un nabagus. Rezultātā ieradās aptuveni 90 cilvēki, kuri bija sajūsmā par, iespējams, izsmalcinātākajām dzīrēm savā mūžā. Tiesa, kāzu ceļojumā uz Belizu līgava nevienu no viņiem līdzi neņēma – tur viņa devās atpūsties kopā ar savu māti.
AFP/Scanpix
Kas patiesībā notiek tradicionālajās čečenu kāzās Kas patiesībā notiek tradicionālajās čečenu kāzās   (30)
Pirmā lēdija ellē: kādas sievietes izvēlas mūsdienu diktatori Pirmā lēdija ellē: kādas sievietes izvēlas mūsdienu diktatori   (21)
Nepielūdzamā statistika: kurš, kuru, cik daudz un kāpēc krāpj? Nepielūdzamā statistika: kurš, kuru, cik daudz un kāpēc krāpj?   (5)
Dīvainas, spocīgas, kreatīvas bildes – tā ļaudis precas Krievijā Dīvainas, spocīgas, kreatīvas bildes – tā ļaudis precas Krievijā  
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.