Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ ārvalstu mediji vēsta, ka slavenais Holivudas siržu lauzējs Džordžs Klūnijs pēc divu gadu attiecībām šķīries no draudzenes – bijušās cīkstones Steisijas Kībleres. Pēc neoficiālas informācijas, tas noticis tādēļ, ka 33 gadus vecā sieviete ieminējusies par kopīgu bērniņu.

Tagad, kad 52 gadus vecais Klūnijs atkal ir brīvs un iekārojams vecpuisis, portāls The Sun publiskojis sarakstu ar desmit Klūnija sievietēm, ar kurām viņam bijušas publiski zināmas attiecības.

Vienīgā sieviete, ar ko Klūnijs ir bijis precējies, ir aktrise Talija Balzama. Viņi tikās sešus gadus, bet precējušies bija no 1989. līdz 1993. gadam. Pēc šķiršanās Klūnijs nozvērējās vairs nekad neatkārot šādu kļūdu, jo viņu bija nomocījusi bijušās sievas alkatība.

Viena no pazīstamākajām Klūnija bijušajām ir aktrise Kellija Prestona, ar kuru viņš astoņdesmito gadu beigās satikās 14 mēnešus. Pēc šķiršanās gan viņa ilgi neskuma, jo uzsāka attiecības ar Čārliju Šīnu, bet pēc tam apprecējās ar Džonu Travoltu.

Kellijai Prestonai palika arī Klūnija uzdāvināta cūka, savukārt citu savu draudzeni - aktrisi Kimberliju Raselu - Klūnijs pameta, uzrakstot viņai vēstuli.

Attiecības ar modeli Karenu Dafiju aktierim ilga tikai mēnesi - viņa nespēja pierast pie Klūnija vjetnamiešu cūkas vārdā Makss. "Es nekādu nespēju iemīlēt vīrieti ar cūku. Un Džordža cūka bija atbaidoša," vēlāk izteicās Dafija.

Līdzīgi bijis arī ar franču oficianti Selīnu Balitranu. Deviņdesmito gadu beigās viņi pat domājuši par laulībām, bet tad sieviete uzstādījusi ultimātu: cūka vai es. Klūnijs izvēlējies cūku.

Vienu brīdi Klūnijam vienlaikus bija divas sievietes - Liza Snoudona un Krista Allena, un šādas attiecības turpinājās no 2002. līdz 2004. gadam.

Vēl divas sievietes - bijusī oficiante Sāra Larsone un itāliešu modele Elizabete Kanalisa - bija pilnīgi pārliecinātas, ka savus pašpasludinātos noteikumus par neprecēšanos Klūnijs viņu dēļ lauzīs. Abas tika pamestas.

Starp citu, 1997. gadā Mišela Pfeifere un Nikola Kidmena katra ar Klūniju saderēja uz 10 000 dolāru, ka viņš kļūs par tēvu, pirms būs sasniedzis 40 gadu vecumu. Abas zaudēja, bet Klūnijs viņām atdeva naudu, sakot, ka likmes dubulto un arī 50 gadu vecumā viņš nebūs ne precējies, ne tēvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!