Foto: Vida Press
Amerikāņu aktrise, viena no Džeimsa Bonda meitenēm, Denīze Ričardsa (attēlā) šonedēļ apžilbinājusi manīgos paparaci, atpūšoties pieticīgā baltā divdaļu peldkostīmā.

Savu lielisko figūru 42 gadus vecā skaistule demonstrējusi, gozējoties Losandželosas Beverly Hills viesnīcas atpūtas zonā - tur aktrise atpūtusies kopā ar draugiem, kurus viņa arī iemūžinājusi ar savu iPhone tālruni.

Kā jau paguvuši atzīt aktrises fani, trīs bērnu (divi pašas un viens adoptēts) māmiņa šobrīd izskatās tik lieliski, ka viņai varētu dot divreiz mazāku gadu skaitu, un ir acīmredzams, ka sieviete nopietni strādājusi pie savas formas saglabāšanas.

"Es esmu ļoti aktīva. Katra ķermenis ir citādāks, un tāpēc ir jāatrod sev piemērotākie vingrinājumi. Man vislabāk der pilates un dejošana," intervijās stāstījusi Čārlija Šīna bijusī sieva.

Tāpat viņa atklājusi, ka 80% no viņas ēdienkartes sastāda veģetāriešu pārtika. "Es ēdu visu dienu. Vispareizāk man šķiet ieturēt daudzas mazas maltītes, bet bieži. Kad esmu ieturējusies tikai trīs reizes dienā un apēdusi lielas porcijas, es jūtos pārāk pilna un nogurusi," skaidrojusi Ričardsa.

Lai gan ilgus gadus Ričardsa ne reizi vien bijusi seksīgāko planētas sieviešu sarakstos, šī gada sākumā viņa nonāca ne tik glaimojošā topā - sava pārliekā kārnuma dēļ vīriešu dzīvesstila portāla MenKind lasītāji viņu atzinuši par vienu no desmit neglītākajām un mazāk iekārojamākajām sievietēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!