Foto: EPA/Scanpix/LETA

Amerikāņu aktrise Andželīna Džolija gadu tūkstošu mijā tika dēvēta par Holivudas sekssimbolu, un tolaik viņas publiskais tēls arī gāja roku rokā ar dauzonīgu uzvedību. Šoruden Endžija atdzīvinājusi savu agrāko provocētājas slavu un pēc vairāku gadu pārtraukuma atkal ļāvusies ļoti atklātai, sievišķīgai fotosesijai.

44 gadus vecās Džolijas vārds joprojām gozējas dažādu ārzemju mediju veidotajos pasaulē iedvesmojošāko un skaistāko sieviešu apkopojumos, tomēr nu jau labu laiku aktrises prioritātes ir ģimene, labdarība un cīņa par cilvēktiesībām.

Savukārt to, ka viņa joprojām nav zaudējusi agrāko asumiņu, apliecina nesena fotosesija, kas tapusi žurnālam "Harpers Bazaar". Džolija pozējusi vairākos izaicinošos, ķermeni atsedzošos tērpos, kā arī pilnībā atkailinājusies un mākslinieciski piesegusies ar caurspīdīgu plīvuru.

Kā vēsta ārzemju mediji, Džolija jau gadiem ilgi nav atļāvusies piedalīties tik izaicinošā projektā, kura ietvaros viņai jāatkailinās.

Likumsakarīgi, ka fotogrāfijas izpelnījušies milzīgu preses un sabiedrības ievērību un šovbiznesa aprindās izraisījušas sensāciju.

Turklāt gana drosmīga izvērtusies arī Džolijas intervija glancētajam žurnālam. Viņa tajā nedaudz pieskārusies arī tematam par izjukušo laulību ar aktieri Bredu Pitu. Sešu bērnu māte atzinusi, ka ar lielāko prieku kopā ar visiem bērniem pārceltos dzīvot uz ārzemēm un to izdarīs, tiklīdz atvases sasniegs pilngadību, jo šobrīd viņai esot jāpieskaņojas meitu un dēlu tēvam.

Tāpat arī aktrise atzinusi, ka ļoti daudz kam pēdējos gados izgājusi cauri. "Mans ķermenis pēdējā desmitgadē ir daudz ko piedzīvojis, un man ir gan redzamas, gan arī neredzamas rētas, kas to apliecina," sacījusi aktrise, kurai 2013. gadā abām krūtīm tika veikta mastektomija.

"Ar neredzamajām rētām ir grūti cīnīties. Dzīvē mēdz notikt negaidīti pavērsieni. Reizēm tu tiec sāpināts, tu savus mīļos redzi sāpēs, un tavs gars nevar būt tik brīvs un atvērts, kā vēlies," piebildusi aktrise.

View this post on Instagram

“Labeling people and putting them into boxes isn’t freedom. Difference and diversity are what I value most—in my family and in others. I don’t want to live in a world where everyone is the same, and I imagine that’s true for everyone reading this. I want to meet people I’ve never met before and learn things I don’t know. The challenge today is to embrace our differences. And not to be fooled by efforts to divide us or make us fear others. We’re seeing a retreat of values worldwide.” #AngelinaJolie opens up in our December 2019/January 2020 issue. Tap the link in our bio to read now. Photography by @solvesundsbostudio Styling by @patrickmackieinsta Hair by #malcomedwards Makeup by @thevalgarland Manicure by @chisatochee

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on Nov 5, 2019 at 5:36am PST

View this post on Instagram

A post shared by Big Sky Studios (@bigskystudios) on Nov 5, 2019 at 10:46am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!