Foto: Vida Press
47 gadus vecā britu aktrise Keita Bekinseila izšķīrusies no sava 23 gadus vecā drauga Gudija Greisa, ar kuru paparaci fotogrāfi viņu pirmoreiz pieķēra kopā šā gada aprīlī.

Britu skaistule Bekinseila arī iepriekš nonākusi mediju uzmanības lokā savu attiecību dēļ, proti, viņa nereti par partneriem izvēlējusies par sevi krietni jaunākus vīriešus.

Nule kārta bija pienākusi jaunietim Gudijam Greisam, kurš šogad nosvinējis 23 gadu jubileju un ir vienaudzis Bekinseilas meitai.

Britu tabloīds "The Sun" kā pirmais pamanīja "bīstamo signālu", proti, aktrise pēkšņi pārstāja sekot Gudija jaunumiem sociālājā tīklā "Instagram". Ir pat vēl ļaunāk: aktrise no sava instagrama izdzēsusi visus foto, kuros redzama kopā ar jaunieti.

Viss liecina, ka Bekinseila pārtraukusi attiecības ar savu jauniņo draugu. Iemeslus viņa publiski nav komentējusi.

Bekinseila arī iepriekš tikusies ar par sevi krietni jaunākiem vīriešiem, un vairākās intervijās iestājusies par nobriedušas sievietes tiesībām sev tādus izvēlēties. Viņas mīļoto puišu skaitā bijis arī dziedātājas Arianes Grandes bijušais draugs, kuram tobrīd bija 25 gadi. Aktrises mīļoto vīriešu vidū bijuši gan cunftes brāļi, gan citu radošo industriju pārstāvji.

No 2004. gada līdz 2019. gadam slavenā aktrise bija precējusies ar aktieri Linu Vaizmanu, bet pirms tam bija kopā ar Velsas aktieri Maiklu Šīnu, – viņš ir tēvs abu kopīgajai meitai Lilijai, kura nu jau ir pieaugusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!