Foto: AFP/Scanpix/LETA
52 gadu vecumā šonedēļ mūžībā devies deviņdesmito gadu jauniešu kulta seriālā "Beverlihilsa, 90210" ("Beverly Hills, 90210") iepazītais aktieris Lūks Perijs, vēsta raidsabiedrība BBC.

Aktieris aizvadītajā nedēļā Losandželosā pārcieta insultu, pēc kura viņš tika hospitalizēts. Perija pārstāvis medijiem vēlāk izplatīja paziņojumu, ka aktieris uzturas slimnīcā un tiek novērots.

Pirmdien, 4. martā, plašsaziņas līdzekļus pāršalkusi vēsts, ka Perijs slimnīcā nomiris.

Aktiera pārstāvis raidsabiedrībai BBC norādījis, ka "Perijs nomira ģimenes un draugu ieskauts". Pagaidām nekādi sīkāki komentāri netiek sniegti.

"Ģimene ļoti novērtē atbalstu un lūgšanas, kas no visas pasaules tika sūtītas Lūkam, un ar cieņu lūdzam šajā sēru laikā netraucēt mūsu privātumu," norādīts paziņojumā.

Perijs bija tēvs diviem bērniem – 18 gadus vecajai meitai Sofijai un 21 gadu vecajam dēlam Džekam, kuri savulaik nāca pasaulē viņa pirmajā laulībā ar Minniju Šarpu. Pāris oficiāli izšķīrās 2003. gadā.

Atgādinām, ka atpazīstamību Perijs savulaik iemantoja ar sliktā puiša Dilana lomu jauniešu seriālā "Bevelihilsa, 90210". Dilana tēls dēvējams par Perija nozīmīgāko un arī pazīstamāko mūža lomu. Arī pēc seriāla beigām 2000. gadā viņš turpināja filmēties.

Perija lielā atgriešanās seriālu apritē bija 2017. gada janvārī, kad pirmizrādi piedzīvoja "Netflix" veidotā amerikāņu pusaudžu seriālu drāma "Riverdale" ("Riverdeila").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!