Foto: Vida Press
71 gada vecumā cīņu ar vēzi zaudējusi populārā amerikāņu komēdiju aktrise Kirstija Allija, ziņo ārvalstu prese. Aktrises ģimene sociālajos tīklos vēsta, ka slimība viņai atklāta pavisam nesen.

"Viņa cīnījās ar lielu spēku, atstājot mūs pārliecībā par viņas nebeidzamo dzīvesprieku. Viņu ieskāva ģimene," par Allijas nāvi teikts ģimenes paziņojumā, sakot paldies "Moffitt" klīnikas vēža ārstiem un medmāsu komandai.

Aktrise mirusi no vēža, kas tikai nesen ticis atklāts.

Allija karjerā spēlējusi lomas vairākos desmitos filmu, galvenokārt komēdijās, un viņas kontā ir arī virkne seriālu. Populārākais no tiem – seriāls "Cheers", par kuru Allija saņēmusi "Emmy" balvu un "Golden Globe" 1991. gadā.

Aktrise bija divreiz precējusies, viņa ir divu jau pieaugušu bērnu māte. "Lai cik ikoniska viņa nebūtu kā aktrise, kā māte un vecmāmiņa viņa bija vēl labāka," saka viņas dēls Viljams Stīvensons (30) un meita Lilija (28).

Alijai janvārī būtu apritējuši 72 gadi. Līdzjūtību saistībā ar aktrises došanos mūžībā soctīklos izteikuši daudzi viņas ekrāna partneri, tostarp Džons Travolta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!