Foto: Privātais arhīvs
Kuluāros jau labu laiku klīst runas par nopietnu krīzi Krievijā populārās latviešu izcelsmes aktrises Agates Mucenieces un aktiera Pāvela Priļučnija šķietami idilliskajā laulībā. Agate šonedēļ izplatījusi publisku paziņojumu, kurā atzinusies – viņa un vīrs attiecībās nolēmuši ieturēt pauzi.

"Dārgie draugi! Jūs visi un prese uzdod jautājumus par manām un Pāvela attiecībām. Teikšu īsi – mūsu laulība ir "uz pauzes", nav zināms, vai mums šo problēmu izdosies atrisināt. Liels lūgums cienīt mūs un vairs mūs neizprašņāt," "Instagram" tīklā vēstījusi Agate.

Krievijas izdevums "Kompravda" no pārim pietuvinātiem avotiem uzzinājis, ka abu starpā bieži bijušas ķildas. Tiesa, parasti viss beidzies ar izlīgumu, kam sekojusi idilliskas ģimenes dzīves izrādīšana sociālajos tīklos.

Šoreiz, šķiet, situācija ir daudz nopietnāka. Abi jau vairākus mēnešus kopā nav manīti saviesīgos pasākumos. Tāpat arī Agate un Pāvels pārtraukuši viens otram sekot sociālajos tīklos un vairs nepublicē kopbildes.

Publiskajā telpā mēļo, ka pāra laulību sašķobījušas Pāvela tuvās attiecības ar aktrisi Lukēriju Iļjašenko, ar kuru kopā viņš šobrīd filmējas.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Atgādinām, ka Agate Muceniece, kura Latviju pameta 2008. gadā, Krievijā un ārpus tās robežām atpazīstamību guva, piedaloties populārajā jauniešu seriālā "Slēgtā skola", kuru demonstrēja arī Latvijā. Tieši seriāla filmēšanas laukumā uzplauka jūtas starp Agati un izskatīgo Pāvelu Priļučniju.

2011. gadā pāris salaulājās, bet slēpa šo faktu. Tikai pēc gada viņi oficiāli paziņoja par mainīto ģimenes statusu. Pēc diviem laulībā nodzīvotiem gadiem pārim piedzima dēls Timotejs, bet vēlāk – meita Mia.

На одной волне🏝 #мы

A post shared by Agata M (@agataagata) on May 30, 2018 at 3:19am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!