Foto: Privātais arhīvs
Latviešu izcelsmes Krievijā populārā aktrise Agate Muceniece atkal pārsteigusi savus sekotājus sociālajos tīklos. Aktrise "Instagram" vietnē ievietojusi mīļu foto ar vīru, no kura šķiroties.

Attēls, kurā Muceniece redzama pieglaužoties vīram Pāveļam Priļučnijam, instagramā ievietots svētdien.

Aktrise lūdz "uzmanīgi izlasīt" visu, proti, viņa lūdz neticēt visām runām, baumām un spekulācijām, kas šobrīd jo sevišķi karsti verd ap šobrīd tik populāro pāri – ģimenē seko viens skandāls pēc otra, un Muceniece par tiem informē savus fanus internetā.

Savā jaunākajā paziņojumā aktrise vēsta: "Ap mūsu stāstu ir tik daudz mītu, minējumu, versiju, advokātu! Neklausieties nevienā, izņemot mūsu oficiālos pārstāvjus," minot divus instagrama profilus (@pravobloger un @mariam_bib_i), raksta Muceniece.

Viss pārējais informācijas telpā cirkulējošais esot melīga un maldinoša informācija, vēsta aktrise.

Jau vēstīts, ka Mucenieces un Priļučnija šķiršanās sāgai seko līdzi gan šī pāra fani, gan Krievijas mediji. Pāris šī gada sākumā paziņoja par laulības izjukšanu, taču pēc tam sekoja dramatiski piedzīvojumi ģimenes dzīves iekšienē.

Pandēmijas laikā abi dzīvoja kopā vienā mājā, līdz Muceniece publiski vēstīja, ka vīrs daudz dzerot un pacēlis pret viņu roku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!