Foto: instagram.com/soulstonesbyagnesezeltina/

Populārā latviešu aktrise, rotu dizainere un TV raidījumu vadītāja Agnese Zeltiņa (attēlā) pārsteigusi fanus ar drosmīgu foto. Māksliniece sociālajos tīklos publicējusi bildi, kurā redzama vien niecīgā bikini peldkostīmā.

Zeltiņa, kura paralēli darbam televīzijā šobrīd aktīvi strādā pie pavasarīga papildinājuma savai rotu kolekcijai, nupat atkal devusies uz Dubaiju.

Māksliniece savā Instagram blogā fanus informēja par to, ka uz ārzemēm dodas, lai iedvesmotos jaunās kolekcijas skicēm, kā arī sagādātu vajadzīgos materiālus.

Intensīvu darbu Zeltiņa Dubaijā spējusi savienot arī ar jaukiem atpūtas brīžiem. Nedēļas vidū viņa faniem atrādījusies atpūtas laikā pie baseina.

Drosmīgajā attēlā mākslinieces augumu sedz vien bikini peldkostīms ar īpaši pikantām biksītēm, kuras satur kopā vien mazas lentītes. Pozējot māksliniece aizlikusi rokas aiz galvas, pilnībā atrādot faniem savus dabas dotumus.

Foto ir kārtējais apliecinājums tam, ka latviešu sievietes nenoveco. Lai gan aktrise vairs nav divdesmitgadniece, viņas augums ir perfektā formā – pat lielākais skauģis tajā nespētu saskatīt nekādus trūkumus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!