Foto: DELFI

Populārā latviešu aktrise, rotu dizainere un pasākumu vadītāja Agnese Zeltiņa (attēlā) pērnā gada izskaņā atzīmēja 45 gadu jubileju. Aktrises jauneklīgais izskats jau ilgāku laiku liek uzvirmot minējumiem, vai viņa gūlusies zem skalpeļa, un tagad pati Zeltiņa ieviesusi skaidrību šajā jautājumā.

LNT raidījumā "Profesija – mamma" ceturtdienas, 26. janvāra, vakarā tika diskutēts par mākslīgo skaistumu, un viena no pārraides viešņām bija arī Zeltiņa.

Uz jautājumu, vai viņa ir veikusi plastiskas iejaukšanās, aktrise atbildēja noliedzoši.

"Nē, un man tādas šobrīd arī nav plānā un neapdomāju šādu iespēju. Jebkādas narkozes, kaut kādi dūrieni un savilkšanas... Man ir ļoti bail, skatoties uz ārzemju zvaigznēm. To jau es ievēroju, dzīvojot un strādājot Maskavā un arī Holivudā, ka tā robeža ir ļoti trausla," par to, ko pārlieka aizraušanās ar plastisko ķirurģiju var panākt pretēju efektu, sprieda Zeltiņa.

Viņa arī uzsvēra, ka mūsdienās skaistumkopšanas speciālistu rīcībā ir plašs iespēju arsenāls, kas sievietēm ļauj rūpēties par savu skaistumu bez skalpeļa palīdzības.

"Tu vari attālināt novecošanos, veicot mazas, ne ķirurģiskas iejaukšanās, manipulācijas ar lāzeriem un citiem aparātiem. Griezties – tas ir tad, kad vairs neko nevar līdzēt," raidījumā "Profesija – mamma" sprieda Zeltiņa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!